Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

24 часа на ден фенове търсят Пламен и Иво

Снимка: virginiarecords.com
Тази седмица специални гости на Пожелание с послание бяха Пламен и Иво, за които музиката е "24/7" (както се казва и новата им песен).
Точно толкова постоянни се оказаха и техните верни фенове, които препълниха фейсбук страницата ни, а ефирните ни телефони прегряха...
Именно затова решихме да отделим този брой на предаването на хората, без които нито изпълнителите, нито ние можем - слушателите.

В продължение на един час Пламен и Иво отговаряха на въпросите на своите фенове, смяха се с техните коментари, дадоха не малко обещания и дори пяха любими свои песни. Едно от предстоящите събития, което можем да очакваме около братя Добреви е напролет - нова песен, която може би ще бъде балада.

По коледните празници момчетата ще останат в родния си град Добрич, където феновете им се надяват да проведат отново фен среща.
Изпълнен с радости, пожелания и много въпроси и отговори неусетно мина и този един час с българска музика и български изпълнители.
Блиц интервюто в тон с новата традиция записахме мигове след края на предаването и вече можете да го видите на страницата на предаването.
Разбира се не останахме без коледни и новогодишни пожелания и послания, които можете да чуете в записа на цялото пред-Коледно Пожелание с послание.

Приятно слушане.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.