Теди Ангелова

Теди Ангелова: Паник атаките са червена лампичка да обърнем внимание на себе си!

Животът е състезание , в което печелят смелите, силните, физически и психически, упоритите, трудолюбивите, постоянните. Здравата психика може да бъде подкрепена и тренирана също, както здравото тяло и тогава резултатите, постигани в живота ще..

публикувано на 08.06.23 в 13:42
Делян Пеевски (вляво) и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в Народното събрание - 8 юни 2023

Пеевски: Всички трябва да разберат къде се намират и да кацнат в парламента

ДПС не може да бъде изключено от дебата и работата за промени в конституцията, това коментира депутатът от ДПС Делян Пеевски: "За да се случи, трябва всички да разберат къде се намират и да кацнат в парламента, защото се реят още и не разбират..

публикувано на 08.06.23 в 12:41

Очаква се наесен да стартира проект за още 4 линии довеждащ транспорт

Три квартала в София - "Манастирски ливади - Изток", "Манастирски ливади - Запад" и "Павлово" вече има довеждащ транспорт , който ще улеснява пътниците и ще ги превозва до метрото и по-големите спирки на столичния градски транспорт. Довеждащите..

публикувано на 08.06.23 в 11:10
Делян Пеевски

Мехмед Мехмед: ПП-ДБ ще излязат с много големи минуси от тази игра. Бяха избрани не за коалиции с ГЕРБ и ДПС

"С Пеевски каква конституционна реформа ще направят? Това ли трябва? Нали идеята за реформа е да няма модел, който олицетворява г-н Пеевски?" Този коментар направи в интервю за БНР политологът Мехмед Мехмед. "Реформата с тези партии няма да е..

публикувано на 08.06.23 в 07:59
Проф. Христо Хинков

Министър Христо Хинков: Да се намери управител на НЗОК, който не гледа на нея като на банка

" Ако премахнем порочните практики в здравеопазването, свързани с нерегламентирани дейности , за които прокуратурата би трябвало да е наясно, здравеопазването е много стройна система , която продължава да работи независимо от атаките и всички промени..

обновено на 07.06.23 в 13:15
Жана Немцова

Жана Немцова: Диктатурата на Путин не се отличава от класическите диктатури от XX в.

"Диктатурата на  Путин с нищо не се отличава от класическите диктатури, с които всички се бориха през 20-и век - това не е свобода, това е поробване на гражданите, репресии и икономическа стагнация". Това казва в първото си интервю пред..

публикувано на 07.06.23 в 07:24

Олексий Арестович към България: Не се залепвайте към потъващия кораб

Бившият съветник по националната сигурност на украинския президент Володимир Зеленски - Олексий Арестович - определи като шантаж от страна на Русия взрива на "Нова Каховка".  Пред БНР той подчерта, че това е съзнателно действие: " Това е..

публикувано на 06.06.23 в 12:30

Милена Паунова: Приобщаващото образование приключва още когато дете с аутизъм влезе в клас с родител

"За мен лично вече не е кауза, а начин на живот. Да показваме, че децата, които имат нужда от по-различен поглед към тяхното развитие , са като всички останали. С тях си е приключение, затова се включихме и в приключението да направим..

публикувано на 06.06.23 в 11:16
Пламен Димитров

Пламен Димитров: 42% от негласуващите са отчаяни и затруднени

" 42% от негласуващите хронично през последните 5 избора са пасивно защитни в своя живот. Те са отчаяни, затруднени, имат толкова много проблеми, че участието, следенето, ангажирането с обществено-политически дейности, не само участието в избори, е..

публикувано на 06.06.23 в 10:24
Румен Гечев

Румен Гечев: Основната цел на външния натиск е послушно правителство за вземане и на военни решения

"БСП ще гласува категорично против. Това е съюз на основата на омертата, на изпълнение на въшнополитическите поръчки . Ние се притесняваме, че основната цел на външния натиск е да създаде правителство, което да е послушно на вземане на решения, в..

публикувано на 06.06.23 в 08:32