Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Рафи: Бих вкарвал фънк в парчетата си винаги, когато мога

През февруари излиза нова негова песен

Кадър от клипа към "Нов ден"
Нова година, нова седмица и "Нов ден" за Рафи. Винаги енергичен, с добро настроение и чувство за хумор - Рафи и този път не изневери на стила си и внесе жар в студиото на Радио София. Разказа ни не само за песента си "Нов ден" и за забавата около клипа, но и за новата страница, която е отворил в живота си, за надеждите и очакванията му за 2016 година.

Не оставихме предаването и без негово музикално изпълнение. В рамките на нашият понеделнишки час за българска музика Рафи изпя не една, а две любими песни(от репертоара на В.Найденов и на „Сигнал“). А за издаването на нов сингъл си е набелязал месец февруари, когато планира да ни изненада с любовна балада. До края на тази година се надява дори да е готов и с първият си албум.

Чуйте какво още сподели Рафи за най-новата си песен "Нов ден", и за това, което го попитахте на ФБ или по телефоните - в записа на предаването. А блиц интервюто както и видеозапис от музикалните му изпълнения в нашето студио можете да видите на фейсбук страницата на предаването.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.