Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Три мача по "Хоризонт" от втория квалификационен кръг на Лига Европа

Снимка: Ани Петрова, БНР

Три мача ще излъчи програма „Хоризонт“ на Българското национално радио тази вечер от втория предварителен кръг на футболния турнир Лига Европа.

От 18 часа и 30 минути е двубоя между АЕК (Ларнака) и Левски. Новините от лагера на „сините“ в Кипър можете да чуете в звуковия файл от пратеникът на БНР в Кипър Георги Димитров.

20 часа и 30 минути е началният час на двубоите ЦСКА-София – Осиек (Хърватия) и Локомотив (Пловдив) - Спартак (Търнава).

В 22 часа един срещу друг излизат Валур (Исландия) и шампионът на България Лудогорец.

Мачовете АЕК (Ларнака) - Левски, ЦСКА (София) - Осиек и Локомотив (Пловдив) - Спартак Търнава можете да слушате в пряко  комбинирано по програма Хоризонт, което ще започне след вечерния осведомителен бюлетин на БНР, а развоя на срещата Валур - Лудогорец ще следим в новинарските емисии.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Владимир Ботев и Марио Нейков  със сребърни медал от ЕП в Полша

Марио – трето поколение медалист в семейството на Румяна и Свилен Нейкови

Пред няколко дни Владимир Ботев и Марио Нейков спечелиха  сребърни медали в дисциплината  двойка скул на европейското първенство по гребане за юноши до 19 години в Крушвица (Полша). Във финала синът на олимпийската шампионка в скифа от Игрите в Пекин през 200-а  Румяна Нейкова и неговият партньор бяха  победени единствено от гърците Константинос..

публикувано на 12.06.24 в 14:50
Александър Дюлгеров

Треньор от школата на Реал: Меси можеше да е в Мадрид (ВИДЕО)

Лионел Меси - голмайстор номер 1 в историята на Барселона и носител на 7 “Златни топки” е бил в радара на Реал (Мадрид). Това разкри Александър Дюлгеров, който вече 22 години работи в Реал. Дюлгеров гостува в Campio Podcast на Христо Денев и разкри много интересни подробности за случващото се в академията на “Кралския клуб”. “Вече 22 години работя..

публикувано на 12.06.24 в 12:37

Португалия приключи подготовката с победа над Ирландия

Португалия приключи подготовката си за започващото след дни европейско първенство по футбол в Германия. Тимът на Роберто Мартинес надигра с 3:0 у дома Република Ирландия. Неостаряващият Кристиано Роналдо заби два гола и увеличи сметката си за националния отбор на 130. Жоао Феликс даде аванс на иберийците в 18-та минута с отсечен удар по диагонала...

публикувано на 12.06.24 в 07:31
бягане на 10000 метра

Ясна Петрова 28-а на 10 000 метра на европейското

Ясна Петрова финишира на 28-мо място в бягането на 10000 метра на Световното първенство по лека атлетика, което се провежда в Рим. Българката пресече финалната линия за 34:56.89 минути. Надя Батоклети стана шампионка в тази дисциплина. Италианката завърши за 30:51.32 минути и постигна нов национален рекорд. Батоклети спечели златен медал и..

публикувано на 11.06.24 в 23:35
Тихомир Иванов

Тихомир Иванов раздели шестото място в скока на височина в Рим

Тихомир Иванов завърши на шестото място във финала в скока на височина на Европейското първенство по лека атлетика в Рим. Иванов приключи надпреварата с резултат от 222 см, като раздели шестата позиция с представителите на домакините Стефано Сотиле и Мануел Ландо, както и с поляка Норберт Кобиелски, които завършиха същия резултат...

публикувано на 11.06.24 в 23:22
Александър Димитров

Младежите приключиха 0:0 при гостуването си в Баку

Младежкият национален отбор на България по футбол до 21 години (във формация U20) завърши наравно 0:0 при гостуването си на Азербайджан (U21) в контролен мач. В Баку в рамките на срещата селекционерът Александър Димитров даде игрови минути на всички налични футболисти.  Първата по-сериозна опасност в мача дойде пред българската врата в..

публикувано на 11.06.24 в 22:05
Хосе Луис Ачиари

Берое започна подготовка с двама нови и петима юноши

С група от 21 футболисти Берое започна подготовка за новия сезон. Точно в 19:00 часа старши треньорът на заралии Хосе Луис Ачиари изведе играчите за първо занимание за новата кампания, което се състоя на спортна база "Берое".  Подготовка с отбора започнаха двама нови футболисти - Хуан Карлос Пинеда, който играе по фланговете, и Алберто..

публикувано на 11.06.24 в 20:44