Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ивайло Иванов: Вкъщи изпълнявам само 20% от тренировъчната си програма

Ивайло Иванов
Снимка: VTK

Най-добрият ни джудист Ивайло Иванов спечели квота за олимпийските игри, но както всички спортисти в момента, няма възможност да се подготвя в обичайните условия.

"Намирате ме у дома. Добре е поне, че живея в къща и разполагам с пътечка за бягане. Въпреки това, при тези условия мога да изпълня само около 20 процента от програмата за тренировки, която е обичайна за мен. Очаквах да се стигне до отлагане на олимпийските игри. Да, имах планове да обърна повече внимание на семейството си след Игрите, но сега това ще стане малко по-късно. Не мога с точност да кажа, когато всичко с пандемията приключи, колко време ще ми бъде необходимо, за да навляза в оптимална за джудото форма", сподели в интервю за "Хоризонт" Ивайло Иванов.

Чуйте още от него:





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Председателят Румен Стоилов (вляво) обяви дарението.

БФ Джудо дари 10 000 евро за борба с коронавируса

Българската федерация по джудо дари 10 000 евро в левовата им равностойност на Националния оперативен щаб към Министерство на здравеопазването за борба с коронавируса. "Времената са трудни за всички, но въпреки това успяхме да отделим тази скромна сума, с..

публикувано на 26.03.20 в 12:42
ВИЖТЕ ОЩЕ

Славия повали носителя на Купата

Игралият повече от едно полувреме с 10 футболисти отбор на Славия победи с 3:1 у дома носителя на купата на България за 2024 година Ботев (Пловдив) в двубой от 34-ия кръг в Първа лига. Успехът на "белите" запази интригата за спечелване на седмото..

публикувано на 20.05.24 в 22:18

Официално: Ливърпул обяви Арне Слот

Ливърпул обяви назначението на новия си мениджър Арне Слот. 45-годишният специалист от Нидерландия наследява на поста германеца Юрген Клоп. Слот беше начело на Фейенорд Ротердам от 2021 година.  "Това не е никак лесно решение. Имах толкова много..

публикувано на 20.05.24 в 21:12
Цветана Пиронкова

Пиронкова завърши курс за помощник треньор

Българска федерация по тенис проведе нов ЦПО курс за помощник треньор по тенис, който се състоя на базата на БНТЦ в Борисовата градина.  Сред известните имена, завършили успешно курса, бяха бившите тенисисти Цветана Пиронкова, Иво Трайков, Радо..

публикувано на 20.05.24 в 20:51

Арда и ЦСКА 1948 заплетоха интригата за 7-то място

Арда (Кърджали) направи равенство 0:0 пред собствена публика срещу ЦСКА 1948 в мач от 34-ия кръг в Първа лига, за разпределение на позициите между седма и десета.  В третата минута Борислав Цонев шутира от границата на наказателното поле, но..

публикувано на 20.05.24 в 20:34
Черно море - Лудогорец

Черно море излезе втори след голяма победа срещу Лудогорец

Черно море победи шампиона Лудогорец с 4:0 и излезе на второ място във временното класиране на Първа лига. С успеха си „моряците“ имат вече 69 точки в актива си, с 2 повече от ЦСКА София, като в следващия кръг двата отбора ще играят един срещу друг в..

публикувано на 19.05.24 в 22:32
Кирил Десподов

Кирил Десподов стана шампион на Гърция с ПАОК

Кирил Десподов и ПАОК (Солун) станаха шампиони на Гърция след победа с 2:1 в градското дерби с Арис в последния 10-и кръг на плейофа за титлата. С тази победа ПАОК събира 80 точки и е недостижим на върха, въпреки победата по същото време на АЕК с 3:0 над..

публикувано на 19.05.24 в 22:19
Александър Сьорлот (вдясно) вкара четири гола за Виляреал срещу Реал

Реал (Мадрид) допусна равенство, след като водеше с 4:1

Виляреал направи впечатляващ полуобрат срещу шампиона Реал (Мадрид), след като от 1:4 навакса и завърши наравно 4:4 в мач с осем гола от предпоследния 37 кръг в Испания. Гюлер на два пъти, Хоселу и Васкес бяха дали преднина от три гола до почивката за..

публикувано на 19.05.24 в 22:16