Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Баражът Царско село - Септември пряко по "Хоризонт"

Снимка: архив БНР

Предстои вторият бараж за оставане и отпадане от Първа лига между отборите на Царско село и Септември. 

Мачът е от 20 часа на стадион Българска армия и ще го предаваме по програма "Хоризонт". 

Според регламента, при равенство в редовното време следват продължения и изпълнение на дузпи.

С този плейоф ще бъде определен и последният участник в елита за следващия сезон. Победеният отбор продължава във Втора лига през следващия сезон.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Везенков е най-скъпоплатеният баскетболист в Евролигата

Остават само няколко дни до старта на новия сезон в Евролигата, а сайтът Eurohoops реши да сподели интересна информация с баскетболните фенове, като публикува класацията на най-високоплатените баскетболисти, които ще участват в предстоящата кампания на най-комерсиалния европейски турнир. На върха е бъкгарската баскетболна звезда Александър Везенков...

публикувано на 28.09.24 в 10:10
Ина Лутай, Александра Фейгин и Андрей Лутай

Александра Фейгин залага на музика от „Игра на тронове“ и на „Бийтълс“ в програмите си за новия сезон

Най-добрата българска фигуристка Александра Фейгин ще участва в първото си състезание за новия сезон в края на седмицата. Българката ще стартира в мемориалния турнир в памет на фигуриста Денис Тен в Астана (Казахстан).  Това ще бъде първа надпревара, в която състезателката на Ина и на Андрей Лутай ще покаже новите си програми, поставени от хореограф..

публикувано на 28.09.24 в 09:44

България с двама гимнастици на СК в Унгария

Даниел Трифонов и Исус Маринов ще представят България на световната чалъндж купа по спортна гимнастика, която ще се проведе от 4 до 6 октомври в унгарския град Сомбатхей. Трифонов е заявен да играе многобой, а Маринов ще участва в надпреварата на халки. Двамата гимнастици ще бъдат извеждани от Александър Марков, а съдия ще бъде Илия Янев. 

публикувано на 28.09.24 в 09:33

Черно море срещу ЦСКА София - пряко по "Хоризонт"

Черно море и ЦСКА София се изправят един срещу друг в двубой от 10-ия кръг на Първа футболна лига.  Мачът на “Тича” стартира в 20:00 часа, а главен съдия ще бъде Георги Гинчев и ще бъде предаван пряко по програма "Хоризонт". Традиционно двубоите между тези два съперника са изключително интересни и изпълнени със заряд. Към момента домакините се намира в..

публикувано на 28.09.24 в 09:30
Антонио Папазов, Тихомир Баротев и Борислава Иванова

България с два финала в първия ден на СП по аеробика в Пезаро

Българските състезатели си осигуриха участие на финалите след първия ден на квалификациите на Световното първенство по спортна аеробика за мъже и за жени в Пезаро (Италия). В категория индивидуално жени Борислава Иванова зае осмо място в пресявките с 20.100 точки и ще спори за разпределението на медалите утре. Първа е японката Китадзуме Рири с 21.100..

публикувано на 28.09.24 в 06:38
САЩ победи Сърбия във волейболния турнир при жените на Игрите в Париж

Волейболният Нефтохимик 2010 загуби първия си мач от международния турнир в Гърция

Волейболният Нефтохимик 2010 загуби първия си мач от международния турнир в гръцкия град Орестиада с 1:3  гейма, в отделните части  24:26, 22:25, 26:24, 20:25 точки срещу едноименния отбор на домакините.  В зала "Никос Самарас" отборът, воден от треньора Мартин Стоев, изигра зрелищен двубой, изпълнен с множество обрати.  Утре от 18:00 часа бургазлии..

публикувано на 28.09.24 в 06:34
Волейболистите на Левски София със загуба  срещу Фенербахче в контролната среща

Волейболистите на Левски София със загуба срещу Фенербахче в контролната среща

Волейболистите на Левски София отстъпиха с 2:3 гейма, в отделните части  27:25, 19:25, 15:25, 22:25, 25:23 то чки срещу Фенербахче в контролен мач игран  в Истанбул, който продължи близо 2 часа. Двата треньорски щаба се бяха разбрали да се изиграят 5 гейма. В тях най-резултатен за "сините" стана словашкият посрещач Юлиус Фиркал с 22 точки. Диагоналът..

публикувано на 28.09.24 в 06:33