Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Яник Синер ликува с трофея в Антверпен

Яник Синер
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Яник Синер спечели трофея от тенис-турнира в Антверпен, след като надви Диего Шварцман с 6:2 и отново 6:2 за час и 15 минути игра.

Младият италианец направи по два пробива и в двата сета, за да стигне до крайната победа.

За Синер това бе четвърта титла от началото на годината след тези в Австралия, Вашингтон и София.

Той загуби спора за трофея на Мастърса в Маями по-рано през сезона.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Адриан Андреев

Адриан Андреев продължава напред в Братислава

Адриан Андреев се класира за втория кръг на квалификациите на турнира по тенис на твърди кортове от сериите "Чалънджър" в Братислава (Словакия) с награден фонд 148 625 евро. Поставеният под номер 9 в пресявките българин победи участващия с "уайлд кард" представител на домакините Норберт Гомбош след обрат с 4:6, 6:4, 6:3 за 2:20 часа...

публикувано на 28.10.24 в 06:31
Карлос Сайнц

Карлос Сайнс спечели Гран При на Мексико

Карлос Сайнс с Ферари спечели състезанието от Формула 1 за Голямата награда на Мексико. Испанският пилот финишира първи на пистата "Ерманос Родригес" с време 1:40.55.800 час и записа втора победа за сезона. Втори остана Ландо Норис  с "Макларън на 4.705 секунди, а трети е другия пилот на "Ферари" Шарл Льоклер. Карлос Сайнс стартира от..

публикувано на 28.10.24 в 06:29
Кирил Десподов

Кирил Десподов вкара, но ПАОК загуби у дома

Националът Кирил Десподов вкара много красиво попадение за ПАОК, но то се оказа недостатъчно за отбора, който отстъпил с 1:2 на свой терен на ОФИ (Крит) в мач 9-ия кръг на гръцкото футболно първенството. Крилото откри резултата в 35-ата минута с неспасяемо изпълнение на свободен удар от близо 25 метра, но в рамките на две минути – точно след..

публикувано на 28.10.24 в 06:26
Александър Везенков

С Александър Везенков Олимпиакос загуби от Панатинайкос

Александър Везенков и Олимпиакос загубиха дербито с Панатинайкос в гръцкото баскетболното първенство. На свой терен тимът отстъпи на своя съперник със 71:78 точки в среща от 4-ия кръг, въпреки поредния силен мач, който изигра българинът. Националът беше най-резултатен за състава от Пирея с 19 точки, като овладя 7 борби и направи 1 асистенция..

публикувано на 28.10.24 в 06:24
Интер - Ювентус

Осем гола, но без победител на Интер - Ювентус

Интер и Ювентус завършиха 4:4 в най-зрелищния мач от началото на сезона в италианската Серия А. Двата гранда изнесоха истински голов спектакъл на "Джузепе Меаца" в Милано в голямото дерби на италианския футбол. Двубоят премина през редица обрати, като Интер се виждаше краен победител в средата на втората част, когато водеше с 4:2, но влезлият като..

публикувано на 27.10.24 в 21:22
Арсенал - Ливърпул

Арсенал и Ливърпул с голово реми помежду си

Арсенал направи равенство 2:2 срещу Ливърпул в дербито от деветия кръг в шампионата на Англия. Лондончани повеждаха на два пъти в двубоя, а отборът от Мърсисайд отстъпи първото място във временното класиране. "Артилеристите" поведоха в резултата още в деветата минута чрез Букайо Сака, който беше точен във вратата на гостите след извеждащо подаване на..

публикувано на 27.10.24 в 20:39
Хетафе - Валенсия

Валенсия остава на дъното в Ла Лига след пети пореден мач без победа

Валенсия завърши наравно 1:1 като гост на Хетафе в мач от 11-ия кръг на Ла Лига. Валенсия поведе с гол на на Енцо Баренечеа в 36-ата минута и бе на път да запише втората си победа за сезона, но в последната минута Мауро Арамбари вкара дузпа за Хетафе за крайното 1:1. Валенсия няма победа вече пет поредни мача с 3 равенства и 2 поражения и остава на..

публикувано на 27.10.24 в 19:46