Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антъни Иванов не успя да се класира за втори финал

Антъни Иванов
Снимка: Ройтерс

Антъни Иванов не успя да се класира за втори финал на Световното първенство по плуване на 25-метров басейн в Абу Даби.

След като вчера завърши шести във финала на 200 метра бътерфлай, днес 22-годишният великотърновец се нареди осми в първия полуфинал на 100 метра бътерфлай с 50.30 секунди.

Това му отреди 15-о място в дисциплината.

Битката за разпределението на медалите е утре от 17 часа.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

България с още 4 златни медала от Откритото европейско по лека атлетика за хора с интелектуални затруднения в Швеция

4 златни и един бронзов медал спечелиха българските състезатели във втория ден на  Открития европейски шампионат по лека атлетика за хора с интелектуални затруднения в Упсала (Швеция).  Шампионът в спринта на 100 метра Александър Асенов прибави в актива си още две титли след като триумфира в трибоя и в дисциплината дълъг скок. В трибоя..

публикувано на 15.06.24 в 10:38
ЦСКА София

Футболният ЦСКА София започна подготовка за новия сезон

Отборът на ЦСКА София започна подготовка за сезон 24/25. "Червените" направиха първо занимание на клубната база в Панчарево под ръководството на новия старши треньор Томислав Стипич. Всички футболисти пристигнаха навреме, като единствено Християн Петров, Георги Чорбаджийски, Амос Юга и Сейни Санянг получиха допълнителни дни почивка заради участието си..

публикувано на 15.06.24 в 09:58
Лионел Меси

Меси и Лаутаро с по два гола за Аржентина в последната контрола преди Копа Америка

Националният отбор на Аржентина победи Гватемала с 4:1 в приятелски мач, игран в Ландовър, САЩ. Лионел Меси и Лаутаро Мартинес вкараха по два гола за световните шампиони в последната проверка на тима преди старта на Копа Америка. Още в 4-ата минута на срещата гватемалците поведоха с автогол на Лисандро Мартинес. Почти веднага аржентинците изравниха с..

публикувано на 15.06.24 в 09:49

Унгария - Швейцария, Испания – Хърватия и Италия – Албания във втория на Евро 2024

Отборите на Унгария и Швейцария излизат във втория мач от програмата на Евро 2024 и първи от втория ден на надпреварата. Този двубой е част от първа група, а двата отбора също демонстрират сериозно израстване в последните години и със сигурност са силно амбицирани да стартират с успех, който ще вдигне сериозно шансовете им за преминаване в..

публикувано на 15.06.24 в 09:46
Далас - Бостън

Далас не се предава, Дончич и компания победиха Бостън в мач №4 в НБА

Далас Маверикс спечели убедително със 122:84 срещу Бостън в четвъртия мач от финалния плейоф за титлата в Националната баскетболна асоциация. Маверикс взе първа победа в серията и намали изоставането си на 1:3, като по този начин отложи празненствата, които подготвяха в лагера на Бостън по случай рекордната 18-а титла в НБА. Далас изигра силен мач и..

публикувано на 15.06.24 в 07:29
Томас Бах

Президентът на МОК Томас Бах: Париж е готов за олимпийските игри

Президентът на Международния олимпийски комитет Томас Бах заяви, че Париж е напълно готов за провеждането на Олимпийските игри, които започват на 26 юли. "Париж е готов. Не сме притеснени от предсрочните избори във Франция, защото видях с очите си, че страната е обединена. Правителството, както и опозицията изразиха желанието си и дори решимостта си..

публикувано на 15.06.24 в 06:21
Александър Томаш

Спартак (Вн) започна подготовка, може и да няма лагер

Завърналият се в елита отбор на Спартак (Варна) започна подготовка за новия сезон в първа лига. Точно в 19.18 часа футболистите и треньорския щаб излязоха на терена на стадион „Спартак“ под аплодисментите на най-верните фенове на тима. "Започваме подготовка с 20 футболисти. Закъсняхме за всичко, трудно е, може би няма да направим лагер, но в крайна..

публикувано на 14.06.24 в 20:59