Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Д-р Борислав Милев и потапянето в Алжирска Сахара

Чуйте разказа на професионалния пътешественик  д-р Борислав Милев за неговото предколедно пътуване до Алжирска Сахара. За забележителностите в района, който е бил недостъпен последните двадесет години,  рисковете за туристите в земята на берберите, за..

публикувано на 04.12.23 в 16:27

Клуб "Неделя"- за приказките и пътешествията

  Днес в предаването отново се срещаме с писателя Николай Илчевски и чудесният повод за това е неговата нова книга. Точно преди Коледа той  е готов със своя дар от фантазии, който носи заглавието "55 приказки, които...". Преди 30 години, под псевдонима..

публикувано на 03.12.23 в 13:00

Спорт и здраве днес в Клуб "Неделя"

В неделния следобед говорим за красивия спорт художествена гимнастика с треньора Ивелина Йорданова. Тя е с над 15 години педагогически стаж в областта, и днес гостува с някои от бъдещите "златни момичета"на България. Очаквайте ги! Песен време след..

публикувано на 26.11.23 в 15:10

Писателят Николай Пеев за фантастиката и фантастичното

 Николай Пеев е роден в Пловдив По професия е адвокат към Адвокатска колегия – Пловдив.Има богат професионален опит в сферите на енергетиката, администрацията, съдебното изпълнение, а в практиката си към момента се е фокусирал в сферите на недвижимите..

публикувано на 20.11.23 в 14:20

Клуб "Неделя"- между фантазията и фантастиката

Днес в предаването посрещаме Николай Пеев- млад пловдивски писател- фантаст. Говорим за фантастичното и българската традиция във фантастиката, за родния принос в този обичан от публиката жанр. Николай Пеев ще разкаже за пътя си в писателското поприще и..

публикувано на 19.11.23 в 12:25

Художник и артист разкриват тайни от своя занаят в "Клуб Неделя"

Популярните и обичани от всички пловдивчани – художникът Матей Матеев и артистът Стоян Сърданов, са днешните гости в "Клуб Неделя“. В първия час на предаването (16-17) с утвърдения и доказан и в чужбина живописец два дни след празника на българския..

публикувано на 05.11.23 в 14:15

Лекар и студентка и за изборите в "Клуб Неделя"

В късния следобед на деня от местния вот в студиото на "Клуб Неделя” сме поканили двама души, за да си поговорим за изборите, които всеки от нас прави в живота. В първия час (16-17) наш гост ще бъде уважаваният пловдивски лекар Георги Крумов. С..

публикувано на 29.10.23 в 14:15

Среща с Капитан І ранг на афоризма

В Клуб "Неделя" ви срещаме с един от най- забележителните български афористи.Капитан І ранг от резерва Валентин Димитров е роден във Варна, завършил е Висшето военноморското училище, служил е 33 години във ВМС, от 2002 г. е отговорен редактор за Варна..

обновено на 24.10.23 в 11:48

Клуб "Неделя" -афористично и музикално

Днес в предаването ви срещаме с един от най- забележителните български афористи.Капитан І ранг от резерва Валентин Димитров е роден във Варна, завършил е Висшето военноморското училище, служил е 33 години във ВМС, от 2002 г. е отговорен редактор за Варна на..

публикувано на 22.10.23 в 11:10

С "Озарени сърца", бъдеще светло създаваме!

Тази неделя в предаването Клуб "Неделя" тържествуваха Любовта и Добротата! Заедно правим добро, от любов си помагаме! С озарени сърца, бъдеще светло създаваме! С тези думи в ефира на Радио Пловдив, Вера Вулджева учредител на фондация "Озарени..

публикувано на 16.10.23 в 15:25