Добро утро, ден!

Снимка


Това е среща с известни и любопитни хора, която започва в 7 и 30 всяка делнична сутрин. 

С разрешението на домакините ни срещата продължава цял ден, даже цяла седмица...

Защото в нея говорим за 24 часовата въртележка, в която влизаме от звъна на будилника, през плановете, които вървят по вода или се спъват след среща с черна котка.

Питаме за бучката захар, за горчивата утайка, слушаме и се усмихваме, замисляме се, а може и да препишем рецепта за страхотен ден!

И така, всяка сутрин от понеделник до петък в 7.30 часа и още веднъж  - в събота от 8.00 до 9.00 часа :)


Живко Петров в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ ни гостува Живко Петров - пианист, композитор, музикален продуцент и аранжор, но не само по професия, но и по призвание. Изпипва всеки детайл на своето творчество със смирение, характерно само за истински..

обновено на 05.12.23 в 15:15

Добрин Досев в "Добро утро, ден!"

"Добро утро, ден" в компанията на актьора  Добрин Досев. Познаваме го с десетки роли в театъра и киното, но тази седмица, с негово позволение, бяхме зад кулисите на житейските му роли. Научихме за невероятния му късмет да попада на „своите“ хора..

обновено на 02.12.23 в 08:50

"Добро утро, ден" с психолога Иван Игов

Иван Игов е консултативен психолог с дългогодишна практика. Роден е във Варна, живее в София, но истински обича  Пловдив. Завършил е първия магистърски курс по психология в България, след като дисциплината се отделя от педагогиката в СУ „Климент..

обновено на 19.11.23 в 10:23

Дизайнерът Иван Донев в "Добро утро, ден!"

„Добро утро, ден!“ ни среща с известния у нас и в чужбина български дизайнер Иван Донев . Той тръгва от Пловдив, и стига до световните модни подиуми, тази есен получи поредното отличие в Италия, и с право може да се нарече посланик на българската мода..

обновено на 10.11.23 в 16:53

Д-р Енчо Енев в "Добро утро, ден!"

Медик, който прави шпагат между академичната и традиционната източна медицина, основател на Международна организация за Фрактална медицина, член на борда на Съюза на учените в България, автор на десетки разработки, сред които и на нов метод за..

обновено на 03.11.23 в 17:08

Михаил Вешим в "Добро утро, ден!"

„Аз живея в смехоубежище“, това казва с усмивка нашият събеседник тази седмица в „Добро утро, ден!“ – Михаил Вешим, главен редактор на вестник „Стършел“ и известен български писател. Хуморът за него е част от ежедневието. Признава, че без смях не..

обновено на 27.10.23 в 21:22

Атанас Вълев в "Добро утро, ден!"

Атанас Вълев – пловдивчанинът от Ню Йорк, който произвежда българското кисело мляко “Тримона“ в САЩ  е гостът ни тази седмица в рубриката „Добро утро,ден!“. Стъпва на американска земя през далечната 1991 година с два буркана кисело мляко и 18 години..

обновено на 20.10.23 в 16:47

Дизайнерката Ели Несторова в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро, ден!“ ни гостува известната дизайнерка Елена Несторова, която е собственик на модна къща в Асеновград, но в последните години работи със Стефано Пода и шие костюмите за най-популярните оперни спектакли у нас и в чужбина,..

обновено на 14.10.23 в 08:54

Георги Терзиев в "Добро утро, ден"

Гост в рубриката „Добро утро, ден“ тази седмица е художникът и учител Георги Терзиев. Рисува откакто се помни, първите му рисунки са на коне. Като ученик завършва Техникум по дървообработване и вътрешна архитектура със специалност дърворезба в родния..

обновено на 06.10.23 в 16:54

"Добро утро, Ден" с Огнян Видев

Джаз музикантът Огнян Видев, който  стъпва на музикалната сцена още в далечната 1964 г. и през годините добавя към творческата си биография  впечатляващи изяви у нас и по света, се вдъхновява  от артистичната атмосфера на родния Пловдив. Където и да..

обновено на 29.09.23 в 20:52