Човек загина, а кола изгоря при тежка катастрофа на пътя Пловдив - Пазарджик

Заради тежка катастрофа, станала между две  коли и микробус, в ременно е ограничено движението в двете посоки по пътя  Пазарджик – Пловдив от разклона за Мало Конаре до разклона за Говедаре. При тежкото ПТП, станало около 9.30 ч., има загинал..

публикувано на 24.11.23 в 10:25

ТИЗ изгражда интермодален хъб с 3 терминала

„Тракия икономическа зона“ със свои партньори от Италия ще изгради мащабен интермодален хъб с три терминала в Пловдив, Бургас и София. Те ще осигуряват транспортирането на стоки като се използва комбиниран транспорт  — шосеен, железопътен, воден и..

публикувано на 24.11.23 в 09:54

Евакуираха пациенти на Центъра за психично здраве заради пожар

Пожар е избухнал в Центъра за психично здраве в Пловдив, съобщиха от пожарната.  Огънят е тръгнал от женското отделение на 1-ви етаж.  При пожара няма загинали и пострадали, но заради пожара са евакуирани пациентите от отделението.  Пожарът е..

публикувано на 24.11.23 в 09:11

Съдът трябва да се произнесе законен ли е вотът в Панагюрище

Пазарджишкият административен съд трябва да се произнесе относно законността на проведените местни избори в Панагюрище. Резултатите бяха оспорени от кандидата за кмет на общината Никола Белишки, който загуби изборите с 28 гласа от опонента си Желязко..

публикувано на 24.11.23 в 08:15

Облачен и дъждовен ден ни очаква

Днес преди обяд облачността над страната ще е значителна, около и след обяд ще се увеличи и вплътни.  От запад-северозапад ще започнат валежи от дъжд. Ще духа слаб, в Източна България - умерен запад-югозападен вятър. С него дневните температури ще се..

публикувано на 24.11.23 в 06:35

Кметът на Пловдив ще се срещне с шахматистката Виктория Радева

Кметът Костадин Димитров ще приеме в Община Пловдив шахматистката Виктория Радева.  Тя е една от петте състезателки в Националния отбор по шахмат за жени, спечелил историческа