Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Социална трапезария в Златоград ще храни бедни хора до края на април

80 души от община Златоград ще получават безплатна топла храна до края на месец април.

Общинското ръководство и тази година продължава дейностите по предоставяне на социалната услуга „Обществена трапезария”, по проект, финансиран от Фонд „Социална закрила” на Министерство на труда и социалната политика. 

Разкриването на Обществената трапезария в Златоград е значим проект за всички жители на общината и най-вече за хората, които ползват тази социална услуга, информират от общината. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Спецакция провежда полицията в Пазарджишка област

Днес на територията на цялата Пазарджишка област се провежда полицейска операция, свързана със защита на избирателните права на гражданите.   Униформените ще действат и по линия на разпространението на наркотици и на битовата престъпност. Проверки има на отделни адреси на криминално проявени жители, както и по пътищата. Резултати от акцията..

публикувано на 09.10.24 в 11:14

Слънчева сряда и 25° в Пловдив

Днес от запад на изток ще има временни увеличения на облачността и на отделни места, главно в Западна България , ще превали краткотраен дъжд . В сутрешните часове на места по Черноморието и в котловините ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа умерен вятър от югозапад, който след обяд временно ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните..

обновено на 09.10.24 в 10:07

ОбС обсъжда използването на изкуствен интелект в градския транспорт на Пловдив

Общинският съвет на Пловдив ще заседава днес. Съветниците ще гласуват предложение на градската управа за кандидастване с проект по програма „Европейска инициатива за градско развитие – Иновативни дейности“ на Европейската комисия. В проекта се включва използването на изкуствен интелект, с който Община Пловдив ще бори задръстванията в града и ще осигури..

обновено на 09.10.24 в 10:07

Общината търси финансиране за спортна зала и транспортен проект

Общинският съвет единодушно одобри предложението на общината да се кандидатства с проект по Националната програма за споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти 2024 за ремонт на покрива на спортната зала до стадион „Христо Ботев“. В нея тренират шест клуба, сред които два по художествена гимнастика, клуб „Тракиец“, както и клубове по..

публикувано на 09.10.24 в 10:06

Рангел Бизюрев за пореден път се изправя пред съда по делото "Цалапица"

В Пловдивския Окръжен съд започва поредно заседание по делото „Цалапица“. То е срещу Рангел Бизюрев, обвинен за убийство на 24-годишния Димитър Малинов. Предишното заседание в началото на септември се провали заради отсъствието на основни експерти и вещи лица.  Очаква се днес те да се явят и дадат разяснения  по заключенията в проведените..

обновено на 09.10.24 в 06:43