Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Временно е затворен за движение пътят Девин-Кричим при 8-ми километър


По пътя Девин-Михалково-Кричим товарните автомобили да се движат без ремаркета и полуремаркета. Ограничението се въвежда поради обилен снеговалеж. 

Временно е затворен за движение пътят Девин-Кричим при 8-ми километър поради свличане на скална и земна маса. Движението на МПС се осъществява поетапно в едната лента. Екипи на областното "Пътно управление" разчистват пътното платно.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Левон Манукян плати 50 000 лева гаранция

Обвиненият в длъжностно престъпление в особено големи размери бивш директор на Разградския театър Левон Манукян е платил днес гаранцията си в размер на 50 000 лева. Това съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив. Маестро Манукян е задържан за длъжностно присвояване и пране на пари Гаранцията му беше наложена като мярка за неотклонение по..

публикувано на 09.10.24 в 14:07

Очната ставка по делото "Цалапица" - дума срещу дума

Без резултат протече очакваната с интерес "очна ставка"  между Рангел Бизюрев, подсъдим за убийството на Димитър Малинов от Цалапица и един от свидетелите в процеса – Ангел Гунчев.    При разпита и двама докрай останаха на противоположни позиции по въпроса дали във фаталната нощ колата, в която е отнесено тялото на убития младеж, е влязъл на..

обновено на 09.10.24 в 13:15

В Смолян арестуваха шофьор с над 3 промила алкохол

Задържаха шофьор на лек автомобил с над три промила алкохол в кръвта, след като ударил кола на паркинг в Смолян.  Инцидентът е станал снощи около 18:00 часа на паркинг на бул. "България", е възникнало пътнотранспортно произшествие с леки материални щети. Жертви и пострадали хора няма.  Веднага на място е пристигнал полицейски патрул, който..

публикувано на 09.10.24 в 12:59

Арестуваха шофьор, опитал да подкупи полицаи с 20 лева

Полицаи от районното управление в пловдивското село Труд задържаха шофьор, който се опитал да ги подкупи. При пътна проверка на централната улица по пъта за Карлово униформените спрели товарен автомобил „Фиат“, тъй като се движил без включени светлини. Полицаите установили при справка, че бусът не е минал и годишен технически преглед...

обновено на 09.10.24 в 12:25

30 000 туристи са посетили Асеновата крепост това лято

Асеновата крепост е посрещнала близо 30 000 туристи от страната и чужбина от юни до септември, включително.  Сред посетителите са не само индивидуални туристи, но и много организирани ученически групи от София, Варна и градовете от Северна България. Четирите месеца от активния туристически сезон тази година са..

публикувано на 09.10.24 в 11:53