Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Преместиха Общото събрание на Ботев за 31 август

Ермин Шиляк

Ботев продължава подготовката си за гостуването си на Пирин (Благоевград) с двуразови тренировки. Проблеми с контузии продължават да имат Мариян Огнянов и Наско Милев.

В същото време стана ясно, че насроченото за 10-и август Общо събрание на ПФК Ботев АД няма да състои на посочената дата поради неотложни ангажименти извън страната на законните представители на акционерите, съобщиха от пресслужбата на клуба. Събранието ще се проведе на 31 август 2015 година при същия дневен ред.

Ботев ще плати на община Пловдив концесионната такса за тази година в размер на 31 000 лева за изграждането на клубния стадион "Христо Ботев". Срокът за плащането изтече на 31 март тази година. Предишната управа на "жълто-черния" клуб обаче не е внесла парите. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Ботев - Славия 1:0

Ботев победи Славия с 1:0

Ботев (Пловдив) победи Славия с 1:0 у дома в двубой от осмия кръг на Първа лига. Единственото попадение в срещата падна след точно час игра. Николай Минков опита далечен изстрел, при който вратарят на "белите" Николай Кръстев не успя да улови топката и допусна тя да влезе в мрежата. До края възпитаниците на Златомир Загорчич не успяха да отвърнат на..

публикувано на 19.10.24 в 21:29

Ботев (Пловдив) - Славия пряко по Радио Пловдив

Отборите на Ботев (Пловдив) и Славия ще премерят сили  от 18:45 в двубой от 12-ия кръг, а главен съдия на срещата ще е Георги Гинчев. Домакините се намират в отлична форма от началото на сезона. Преди паузата за национални отбори "канарчетата" постигнаха страхотен успех с 1:0 над Левски, като се доближиха на три точки от "сините", които се намират на..

публикувано на 19.10.24 в 15:04

Ботев Враца - Локомотив Пловдив 0:0

Ботев (Враца) и Локомотив (Пловдив) не успяха да се победят и завършиха 0:0 на стадион "Христо Ботев" във Враца. В първите 20 минути от началото на срещата двата отбора като че ли се надлъгваха, но не успяха да създадат интересни ситуации. В 26-ата минута домакините от Ботев (Враца) изпълниха ъглов удар, но вратарят на пловдивчани Мартин Луков изби..

публикувано на 18.10.24 в 21:52

Ботев Пд проявява интерес към Серкан Юсеин

Ботев Пловдив проявява интерес към национала Серкан Юсеин. Халфът е част от селекционния списък на треньора на жълто-черните Душан Керкез.  Причината е, че в края на летния трансферен прозорец клубът продаде на ЦСКА Джеймс Ето‘о. А преди паузата в шампионата друг основен играч от средата на терена – Антонио Перера, получи контузия. А възстановяването на..

публикувано на 18.10.24 в 18:13

Любослав Пенев: "Благодаря на всички футболисти на Локомотив"

Треньорът Любослав Пенев благодари на футболистите на Локомотив (Пловдив) за съвместната работа и пожела успех на отбора и на феновете с изявление до БТА. Пенев пое Локомотив (Пловдив) преди началото на настоящия сезон, но преди седмица от клуба обявиха, че започват преговори за прекратяване на договора му, а за временен наставник беше назначен Христо..

публикувано на 18.10.24 в 18:09