Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Комисията взе решение за Литекс, но отказа да го обяви

Снимка: БГНЕС

Създадената от Изпълкома на БФС временна комисия по казуса с евентуалното изваждане на Литекс от „А“ група проведе своето заседание и взе становище. От комисията обаче отказаха да обявят позицията си с мотива, че най-напред с нея трябва да бъде запознат Изпълкома на БФС , който ще вземе крайното решение.

Изпълкомът ще има заседание следващата седмица.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Бабакар Дион подписа с Аполон

Бившият футболист на Локомотив Пловдив Бабакар Дион ще продължи кариерата си в кипърския Аполон Лимасол. Сенегалският футболист подписа договор за две години  с Аполон За последно Дион игра в Локомотив Пловдив, но договорът му изтече в края на сезона и той напусна тима. Дион имаше много силни изяви за Локомотив Пловдив под ръководството на Александър..

публикувано на 03.07.24 в 18:04

Ботев с последна контрола

Ботев (Пловдив) ще изиграе тази вечер последната си контрола от лятната подготовка. Двубоят е срещу Крумовград и ще се състои на стадион “Христо Ботев”. Срещата ще бъде с начален час 21:00, какъвто е и часът на първия мач с Марибор. “Жълто-черните” взеха решение да не правят представяне на отбора пред своите фенове и двубоят е закрит за привърженици..

публикувано на 03.07.24 в 18:00

Ботев пусна допълнителни билети за мача с Марибор

От днес започва продажбата на билети за трибуна Север (Сектор D) на стадион “Христо Ботев“ за мача от първи квалификационен кръг на Лига Европа между Ботев и Марибор. Пропуските са на цена от 20 лв., а двубоят е на 11 юли от 21 часа, съобщиха от клуба. Привържениците могат да закупят своите пропуски онлайн на kolezha.bg и на касите на стадион “Христо..

публикувано на 03.07.24 в 17:56
Стоян Гунчев

Стоян Гунчев - олимпийски вицешампион от Москва 1980

Легендата на българския волейбол Стоян Гунчев е р оден на 11 февруари 1958 г.одина в град Стамболийски. Стоян Генчев е олимпийски вицешампион по волейбол от Москва през 1980 година. Отборът се класира и на олимпийска квалификация в Барселона през януари 1984 година и взема квота за Олимпиадата в Лос Анджелис, През 1978 година дебютира на Световното..

публикувано на 03.07.24 в 15:04

Жалба срещу поръчката за стадион "Локомотив"

Софийската компания "Билдком БГ“ е пуснала жалба в Комисията за защита на конкуренцията срещу поръчката за завършването на стадион "Локомотив“. Процедурата е за централната трибуна и облагородяването на зоната, като стойността й е 44 млн. лева с ДДС. Фирмата, чийто собственик и управител е Георги Георгиев, е поискала и временни мерки – спирането на..

публикувано на 02.07.24 в 18:04