Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локо замина за Благоевград, играе утре срещу Пирин

Локомотив (Пловдив) замина за Благоевград, където утре ще се изправи срещу местния Пирин. 

Две промени направи Илиев в разширения състав в сравнение с този, на който разчиташе при победата над Черно море. От групата отпадат Ясин Ел Харуби, който е с отбора на Мароко, и Димитър Велковски, който е с младежите до 21 години. От 18-те избраници на Илиан Илиев отсъства Крум Стоянов. Той е заменен от левия бек Ясин Амраури.

Вижте групата за мача:

Александър Витанов, Кристиян Кацарев, Пламен Крумов, Стефан Велев, Кирил Котев, Иван Иванов, Александър Тунчев, Ясин Амрауpи,  Георги Вълчев, Айкут Янъков, Ванчо Траянов, Мартин Райнов, Дани Кики, Веселин Марчев, Бирсент Карагарен, Георги Чукалов, Емил Гъргоров, Мартин Камбуров.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Марсел Зимба

Ботев привлече млад нападател от Замбия

Офанзивният футболист Марсел Зимба е най-новото попълнение на Ботев (Пловдив), съобщиха от клуба. Роденият на 11 април 2006-а година в Замбия талант е част от "жълто-черните" от летния трансферен прозорец, но  сега вече всички документи са му уредени  Зимба се присъединява към „канарчетата“ от Атлетико (Лусака) и ще бъде още една опция за нападението..

публикувано на 28.10.24 в 12:13
Веселин Празов и Мерт Салим

Локо гостува на Черноморец за Купата на България

Локомотив (Пловдив) гостува днес на Черноморец (Бургас) в 1/16-финал за Купата на България. Двубоят с “акулите” е от 13:30 часа на стадион “Лазур”. Крайният изход се решава в една среща. “Черно-белите” проведоха вчерашното си занимание на помощния терен на “Лаута”, а след това отпътуваха за Бургас. Наказани за срещата са Димитър Илиев и Мартин..

публикувано на 28.10.24 в 08:27
Шампионките се завърнаха в родната зала

ВК Марица се завърна победоносно в зала "Строител"

Шампионките от Марица (Пловдив) се завърнаха по чудесен начин у дома в зала „Строител“ за първия си домакински мач за новия сезон 2024-2025. Маричанки победиха в пловдивското дерби Марица 2022 (Пловдив) с 3:0 (25:17, 25:16, 26:24) гейма. Двубоят се игра пред препълнената до краен предел зала „Строител“, която близо две десетилетия беше дом на Марица...

публикувано на 26.10.24 в 16:11
Футболистите на Берое ликуват в съблекалнята

Берое наказа Левски с 2:0 на "Герена"

Берое шокира Левски на "Герена".   "Заралии" нанесоха първа домакинска загуба на "сините" през сезона - 0:2. През първото полувреме столичани доминираха, докато гостите разчитаха на контраатаки. Домакините се отчетоха с куп пропуски, а Артур Мота направи две ключови спасявания. Второто полувреме започна с още една добра намеса на вратаря Мота. В..

публикувано на 26.10.24 в 08:08
Ботев - Черно море 1:0

Ботев излъга коравия тим на Черно море с 1:0

Ботев (Пловдив) победи с любимото си 1:0 Черно море в среща от 13 кръг на Първа лига. Герой за "жълто-черните" във втори пореден двубой стана Вини Трибуле. След центриране от корнер, защитата и вратарят Пламен Илиев не успяха да се справят, а Вини Трибуле отблизо засече с глава за 1:0. В 34-ата минута гостите можеха да изравнят, но изстрелът на Росен..

публикувано на 25.10.24 в 18:00