Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антонио Вутов и Фернандо Виана се присъединиха към Ботев

Антонио Вутов вече е играч на Ботев
Снимка: botevplovdiv.bg

Футболистът на Удинезе Антонио Вутов и бразилският нападател Фернандо Виана пристигнаха в лагера на „жълто-черните“ с няколко часа разлика и се присъединиха към новия си тим.

Юношата на Левски се настани в хотела на тима малко преди полунощ в петък, а в ранните часове на съботния ден това направи и 24-годишният южноамериканец.

Антонио Вутов, който пристига от наем в Лече, ще играе в Ботев със статута на преотстъпен до края на сезона. Роденият в Мездра 20-годишен младежки национал се включи в тонизиращата тренировка преди контролата с Пакси, в която по-късно днес ще запише първите си игрови минути с жълто-черния екип.

Фернандо Виана няма да се появи в игра срещу унгарците. Той ще мине медицински прегледи, след което ще подпише договор с клуба и тогава ще се присъедини към тренировките и контролните срещи на тима.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Падна 37-годишния рекорд на Стефка Костадинова

Световният рекорд на Стефка Костадинова в скока на височина при жените, който българката постави на Световното първенство в Рим на 30 август 1987 година, официално падна. Върховото постижение на Костадинова от италианската столица беше подобрено от най-добрата в дисциплината Ярослава Магучих от Украйна. На Диамантената лига в Париж Магучих скочи 210..

публикувано на 08.07.24 в 09:47

Радослав Славчев – Riverman представя „Сънувам те“

R.S. Riverman е изключителен музикант, който ни разкрива необятните възможности на бас китара. На 07.07.2024г. в предаването „Споделено“ той представи нова авторска композиция, в която пее заедно с Lina Nikol. „Това беше предизвикателство за мен. Мелодията звучеше в главата ми, а Лина я пресъздаде блестящо. Тя има уникално усещане за..

публикувано на 08.07.24 в 09:47

„Алтер его” - футбол, пародии, весели гости и Франсоа Вийон

Калейдоскоп от усмивки ще се завърти в „Алтер его“ тази събота! Очаквайте неподозирани пародии, усмихнати гости, както и весели престрелки между водещия Петър Краевски и неговото сатирично алтер его Краю Петровски.  Като стана дума за гости, свои сатири ще споделят с нас Васил Сотиров, Турхан Расиев и Христо Нанев. В рубриката „Сатирик..

обновено на 06.07.24 в 16:07
Локо завърши с победа планинския си лагер

Локо разби с 4:0 "Пирин" в контрола

"Локомотив" (Пловдив) завърши лагера в Боровец с разгромна победа. Пловдивчани надвиха "Пирин" с 4:0 контрола, играна в Самоков. Христо Иванов даде преднина на "Локомотив" в 12-ата минута. В 50-ата минута Мартин Хайдаров покачи на 2:0. В 65-ата минута Медвед бе съборен в наказателното поле на “орлетата” и съдията отсъди дузпа. Христо Иванов бе точен..

публикувано на 06.07.24 в 15:39
Георги Иванов подписа договора за технологията на голлинията

БФС въвежда технологията на голлинията

БФС сключи договор за 4 години за използването на стационарни камери на голлинията по време на срещите от Първа лига. С нововъведението БФС извежда като свой основен приоритет равнопоставеността между клубовете, като новата технология ще позволи точни и коректни решения за признаване на гол или съответно неговата отмяна.  В същото време ще бъде намален..

публикувано на 05.07.24 в 16:35