Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев без Балтанов срещу Верея днес

Снимка: Йордан Данчев - радио Пловдив

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи групата за гостуването на Верея в Стара Загора в 30-ия кръг на Първа лига. Мачът е днес от 15:00 часа.От разширения състав на „жълто-черните“ отпадна наказаният за натрупани жълти картони Лъчезар Балтанов, а мястото му зае младият талант Крис Добрев. Футболистите на Ботев пътуват за Стара Загора днес.

„Жълто-черните“ гонят задължителна победа, която може да ги доближи на 2 точки от Левски. „Сините“ гостуват днес от 18:00 часа на ЦСКА, а от 20:30 Лудогорец е домакин на Берое.

Групата на Ботев: Иван Чворович, Даниел Кайзер, Йордан Минев, Пламен Димов, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Филип Филипов, Димитър Пиргов, Серкан Юсеин, Алваро Юлиано, Густаво Афонсо, Тодор Неделев, Милко Георгиев, Крис Добрев, Фелипе Бризола, Дуде Ндонгала, Стивън Петков, Жоао Паоло, Диого Кампос.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
БК

БК "Академик" започва сезона на 7 октомври срещу "Левски"

Националната баскетболна лига  обяви обновената програмата за новия сезон 2024/2025. Промяната се наложи след последователното отказване от участие на носителя на Купата на България "Черноморец" (Бургас) и тима на "Ямбол". Шампионатът ще стартира на 4 октомври (петък) в „Арена Шумен“, където от 18:30 часа домакините от "Шумен" ще посрещнат отбора на..

публикувано на 02.10.24 в 16:48
Никола Попов

Никола Попов ще свири дербито между "Ботев" и "Левски"

Никола Попов ще бъде главен съдия на дербито от 11-ия кръг на Първа лига между "Ботев" (Пловдив) и "Левски". Сблъсъкът на стадион „Христо Ботев“ е в събота, 5 октомври, от 20:00 часа. Помощници на Попов ще бъдат Мартин Венев и Димитър Димитров, а четвърти арбитър е Васил Минев. На ВАР-а ще са Валентин Железов с асистент Дениз Соколов, а съдийски..

публикувано на 02.10.24 в 09:25
БФС

Насрочиха "Вечното дерби" за 19 октомври

Дербито между Левски и ЦСКА ще се играе на 19 октомври от 15:45 часа на националния стадион „Васил Левски“. СТК на БФС утвърди програмата за още четири кръга от Първа лига. Както е известно, Вечното дерби трябваше да се състои на 14-и септември, но на тази дата стадион "Васил Левски" бе ангажиран за концерта на Андреа Бочели. СТК реши да размени осми с..

публикувано на 01.10.24 в 12:27

"Ботев" уреди контрола с "Крумовград"

"Ботев" (Пловдив) и "Крумовград" ще изиграят приятелски мач в предстоящата пауза за националните отбори в началото на следващия месец. Контролата между двата тима ще се състои на 12 октомври (събота) от 17:00 часа на футболен комплекс „Никола Щерев — Старика“ и ще бъде открита за привърженици. По-рано през сезона двата тима се срещнаха в шампионата,..

публикувано на 30.09.24 в 13:52

"Лудогорец" отново е на върха на Първа лига

Шампионът "Лудогорец" постигна очаквана победа с 2:0 при гостуването си на "Ботев" (Враца) в мач от 10-ия кръг на Първа лига. Визитата на "орлите" бе съвсем символична, тъй като мачът се игра на техния стадион "Хювефарма Арена" в Разград. Срещата бе дебют за новия старши треньор на шампионите Игор Йовичевич. В 24-та минута изстрел на Руан Секо с..

публикувано на 30.09.24 в 11:40