Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

IRON MAIDEN шеметно закрива Hills of Rock довечера

| обновено на 22.07.18 в 13:21

Британските рок-легенди IRON MAIDEN триумфално закриват фестивала Hills of Rock на Гребната база. 

Световно известната група пристига със собствен самолет на Летище Пловдив, непосредствено преди репетицията. 

Легендарната хеви метъл група, една от най-успешните и с най-много продадени албуми за всички времена, ще излезе на специално изградената 25 метрова сцена около 21.15 ч. 

Видеопулт с 15 камери ще предава на големи екрани всяка стъпка на великите рокаджии.  

IRON MAIDEN пристигат в бъдещата Европейска столица на културата с целия си реквизит, който съпътства концертите им по света, включително и с талисмана на групата – Еди. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Изложба в НБ "Иван Вазов" открива дейността на Инър Уийл

В Народна библиотека "Иван Вазов" се открива изложба, която разказва за 100 годишнината на Инър Уийл Клубовете.  В Пловдив международната женска организация съществува от близо 30 години и има поредица благотворителни каузи, включително насочени и към украинските бежанци и децата сираци.  Събеседник по темата е паспрезидентът на Инър Уийл Клуб - Пловдив..

публикувано на 02.10.24 в 10:00

Детският оркестър "Дивизи" ще има серия от концерти в Пловдив

Детският симфоничен оркестър "Дивизи" - Пловдив ще представи своята наситена програма до Коледа и Нова година. Повече за новите проекти, по които работят децата и техните преподаватели разказват организаторът  Албена Бяндова и Диана Петкова , ръководител на проекта, който се реализира с финансиране от Национален фонд култура. В началото на..

публикувано на 02.10.24 в 09:32

АМТИИ превръща емблематични места в зони за изкуство и култура

АМТИИ обединява изкуството и природата в поредица от събития от днес до 11 октомври, като превръща емблематични пространство в центъра на Пловдив в зони за изкуство и култура. Проектът на Академията, обединяващ философията за симбиоза на природните науки и дизайна на човешките отношения, е озаглавен „Пермакултура – пространства и изкуство“...

публикувано на 02.10.24 в 05:39

Галерия SIGNA представя изложба на проф. Кирил Божков

Галерия SIGNA представя изложба живопис на проф. д-р Кирил Божков по случай неговия 60-годишен юбилей.  В пространството на галерията авторът гостува за пети път с оригинални творби. Безспорен талант, опитен художник и преподавател, проф. Божков е добре познато име в страната и чужбина.  За себе си творецът казва: „Това съм аз, когато съм..

публикувано на 02.10.24 в 05:35

Концерт на Б.Т.Р. за създаването на фондация „Дамасцена“

Рок настроение и високи температури в последния слънчев септемврийски ден, когато любимата банда Б.Т.Р. закри сезона в етнографски комплекс „Дамасцена“. Със зрелищен концерт момчетата от Б.Т.Р отново се раздадоха за публиката и пожелаха успешно развитие на новоучредената едноименната фондация. На 28.09.2024 г. на сцената в комплекс..

публикувано на 01.10.24 в 13:53