Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фестивал на акварела във "Вход свободен"

| обновено на 20.06.19 в 10:05

В последния пролетен ден във „Вход свободен“ ще си говорим за съвместимостта между зодия Близнаци и зодия Рак, владеещи месеците юни и юли.

Защо е по-добре да ходим на море през септември месец? Отговорите на въпроса, в днешното предаване.

Ще продължим с разходка до една нестандартна дестинация.

В минутите след 13.00 часа, с художничката Селма Тодорова, говорим за нейната самостоятелна изложба и за "Международен младежки фестивал на акварела" – Пловдив 2019г.

Ще засегнем темата за трудните отношения между родители и деца в тийнейджърска възраст.

В рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, ще чуем различния коментар на колегата Жоро Пеев.

Започваме, след новините в 12. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Ден след ден" на 20 юни

Трудният избор на председател на Народното събрание дава знак за подобен ход по-нататък на работата на парламента. С журналиста Веселин Стойнев ще говорим за перспективите този парламентарен екип да произведе работеща изпълнителна власт. В разговора ни с предприемача и икономически експерт Никола Янков, който бе сред кандидатите за депутати на „Синя..

публикувано на 20.06.24 в 14:32

Психология и емоции във „Вход свободен“

Д-р Карлос де Леон гостува в България, за първи път, през юли. Той е мексикански изследовател, доктор по клинична психология и холистична медицина. Работи и провежда изследвания повече от 40 години в областта на човешкото съзнание, техники за развитие и промяна, духовни учения, енергийни методи, психология. Доктор Де Леон е един от създателите на..

публикувано на 20.06.24 в 09:30

Ще е горещо „Точно днес“...

Втори опит за избор на педседател на Народното събрание ще направят новоизбраните депутати. Възможен ли е обрат в полето на въздържалите се и остава ли минимален шанс за стабилно управление? Отговорите търсим от Страхил Делийски , политолог и университетски преподавател. Ще обърнем поглед и към пловдивската политика, най-вече към работата..

обновено на 19.06.24 в 16:57

Накъде летим „Ден след ден“

Не съм оптимист – летим към нови избори. По – добре ужасен край сега. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира ситуацията след фалстарта на 50-то Народно събрание, чиито депутати положиха клетва, но не си избраха председател.  Отказвайки категорично да отстъпи за избора на Рая Назарян, Борисов промени формулата за новия кабинет. И нарече..

публикувано на 19.06.24 в 14:58

Усмихнат следобед с "Вход свободен"

Днес в предаването Ви срещаме с усмивка и студена лимонада в ръка :) Музиката и интересните събития са наша грижа, а във времето до 15:00 можем да се чуем и на 032632400 :)))  Ще Ви разкажем за първия по рода си  Културен фестивал за глухи и чуващи „Общуване без граници“.  Организатор е Мария Зайкова, включваме я в 13:30, за да сподели за програмата и..

публикувано на 19.06.24 в 09:30