Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пътят Брацигово- Равногор затворен за снегопочистване

В Пазарджишка област само пътят Брацигово- Равногор е временно затворен за движение, докато бъде почистен от снега, съобщават от Областната дирекция на МВР. Оттам предупреждават шофьорите

да предприемат пътувания в планинските части на региона само с технически изправни и оборудвани със зимни гуми автомобили, да шофират внимателно и с по-ниски от максимално разрешените скорости за всеки участък.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Шофьор загина при челен сблъсък на Подбалканския път

Мъж на 30 години загина при тежка катастрофа на подбалканския път край ханче „Певците“ към 18,30 ч. Между селата Иганово и Кърнаре челно са се сблъскали два леки автомобила - Ауди А5 и БМВ. В БМВ-то е имало затиснат човек - мъж на 42 години от София. При изваждането му от колата шофьорът е издъхнал. С него са пътували съпругата му - на 42..

публикувано на 01.06.24 в 20:30

Пуснаха джигита, фучал из Пловдив със 140 км/ч

19-годишният Петър Попов, летял из пловдивските булеварди със 140 км в час, бе освободен с най-леката мярка за неотклонение – „подписка“. Според съдиите няма данни за опасност той да се укрие или да извърши престъпление. Прокуратурата обяви, че ще обжалва това решение. За шофирането на младежа бяха разпространени кадри в социалните мрежи..

публикувано на 01.06.24 в 15:07

Потушен е пожар край граф Игнатиево

Пожарникарите гасиха пожар тази сутрин край пловдивското село Граф Игнатиево.  Огънят лумнал в склад на фирма за месо около 6,30 ч. Няма пострадали. Не са засегнати други сгради.  Задимяването е попречило на движението по карловския път. Пожарът е овладян от екип с 6 противопожарни коли.

публикувано на 01.06.24 в 12:30

С редица прояви Пловдив отбелязва Международния ден на детето

В Международния ден на детето Пловдив е изпъстрен с празнични събития и занимателни игри.  Програми за 1 юни са приготвили всички културни институти, а забавленията ще са както в Центъра и в Старя град, така и в парковете на всички райони.  Не само зрители, но и съавтори в събитията ще бъдат децата на Пловдив в голяма събитията,..

обновено на 01.06.24 в 08:55

Доброволците от 112 правят демонстрации на Гребната база

Днес и утре Доброволно Формирование „Пловдив 112“ към Община Пловдив  организира празник на открито, посветен на  Деня на детето и 5 юни – Деня на българския доброволец при бедствия.  На трибуните на Гребната база децата, младежите и всички пловдивчани ще бъдат запознати дейностите, оборудването и методите на работа при височинно спасяване,..

публикувано на 01.06.24 в 08:55