Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Две жени над 65 години са новите случаи с COVID 19 в Пазарджик

МБАЛ-Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Две жени - на 67 г. и на 83 г., които са с множество придружаващи заболявания - са новопотвърдените случаи на COVID-19 в Пазарджишка област за последното денонощие, съобщиха от МБАЛ-Пазарджик.

По тяхна информация болните са приведени от II-ро Вътрешно отделение на лечебното заведение и са хоспитализирани в Инфекциозното.

Общият брой на заболелите в област Пазарджик от началото е 73, броят на хоспитализираните - 19.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Локализираха пожара над Белово, продължава гасенето на единични огнища

Локализиран е пожарът в иглолистна гора, който от вчера следобед гори в труднодостъпна местност над Белово. Говорителят на пазарджишката пожарна Мирослав Стоянов уточни, че на място гасят екипи на пожарната в Белово, Септември, Пазарджик заедно с представители на местното Горско стопанство и доброволци. "Пожарът се намира в много труднодостъпната..

публикувано на 05.09.24 в 11:07

Повдигнаха 6 обвинения на пастрока, тормозил 5-годишно дете

Прокуратурата повдигна обвинение на 35-годишния Петър Чернев за нанасяне на средна телесна повреда на 5-годишно момче. На мъжа ще се търси отговорност и за принуда и изтезание на детето в условията на домашно насилие, както и за притежание на наркотици. Арестуваха "семейство", пребивало системно петгодишно дете (обновена) Операцията на..

публикувано на 05.09.24 в 09:56

Местят концерта на Брегович от стадион "Ботев" в Панаира

Местят концерта на Горан Брегович на Панаира. Планираният за провеждане концерт на стадион “Христо Ботев” – „The best of Goran Bregovic“, ще се проведе на нова локация. Това съобщиха организаторите от ПФК “Ботев Пловдив”, като обявиха, че смяната на локацията е необходима и неизбежна. Музикалното събитие ще се проведе на 11-ти септември, на..

публикувано на 05.09.24 в 08:57

Възстановяват с друг превозвач транспорта до Войводиново

От 9 септември ще бъде възстановен градският транспорт от Войводиново до Пловдив. Това стана ясно на среща днес с кмета на община „Марица“ Димитър Иванов, кмета на Войводиново Димитър Тосев и представители на транспортни фирми.  Маршрутът няма да се обслужва от „Автотранс Чолаков“, който държи линия номер 15 в Пловдив, а ще се поеме от друг..

обновено на 05.09.24 в 08:27

Продължава гасенето на пожара край Белово

Продължава гасенето на пожара в местността „Ливада Бачия“ до пътя Белово - Юндола. Гори 6-7 декара иглолистна гора. На място са пожарникари, които гасят на ръка. Пожар пламна край пътя Белово - Юндола Продължава набирането на доброволци в общината за участие в гасенето – съобщи за Радио Пловдив кметът на Белово Стойко Стефанов...

обновено на 05.09.24 в 08:26