Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Духът на България" на 3 октомври на Античния театър

Спектакълът "Духът на България" ще бъде на Античния театър на 3 октомври

Ивайло Гоцев - агентът на братята Кубрат и Тервел Пулеви и неговата фондация "Да бъде България", организират уникален музикален, боксов и артистичен спектакъл в Пловдив. Негова арена ще бъде Античният театър на 3 октомври от 19:30 часа.

На древната гладиаторска сцена ще излязат едни от най-добрите български бойци и талантливи артисти. За съжаление сред тях няма да бъде Тервел Пулев, който отпадна като участник в голямото събитие заради лека контузия. Неговото място обаче заема най-добрият ни кикбоксьор Стоян Копривленски.

Ще има и 7 боксови срещи. На ринга ще се качат още най-голямата ни надежда в тежка категория Пенчо Цветков, Борислав Велев - Рой, Йосиф Панов - Пепелянката, Джоана Нуамеруе, румънецът Богдан Дину, сънародникът му Даниел Бучиу, украинецът Игор Шевардзутский, британецът Мартин Мъри, германецът Франк Блумле.

Водещи ще бъдат Орлин Павлов и Мария Силвестър, а публиката ще зарадват Нина Николина, формация "Жарава", Веселин Плачков, Павел и Венци Венц, 100 кила и Deep Zone Project.

Американският спортен канал ESPN ще излъчи спектакъла на живо в цял свят, а за България ще предава Диема спорт.

Относно дългоочаквания мач за световната титла между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, Ивайло Гоцев обяви, че очаква до няколко дни договорът да бъде официално подписан. Той е съгласуван с адвокатите на двете страни, а срещата ще се проведе на 12 декември в Лондон - със или без публика.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Локомотив Пловдив се раздели с трима от своите играчи

ПФК Локомотив Пловдив се раздели с трима от своите играчи. Считано от днес, 1 юни, Бабакар Дион, Евандро и Йоан Баи не са част от клуба. Техните договори изтекоха, като не се стигна до тяхното подновяване. Клубът предложи нови контракти на Дион и Евандро, но и двамата отказаха да преподпишат. ПФК Локомотив благодари на тримата за времето, в което те..

публикувано на 01.06.24 в 17:58

Петър Андреев ще претърпи операция

Играчът на Локомотив Петър Андреев ще претърпи операция. Той е с частично скъсана предна кръстна връзка. Контузията ще извади Андреев от игра до края на календарната година. ПФК Локомотив желае бързо и успешно възстановяване на Петър Андреев! Чакаме те отново на терена!

публикувано на 01.06.24 в 17:57

„Алтер его” - конкурс, книга, ретро и усмивки

Резултатите от Националния сатиричен конкурс в Кубрат ще обявим в „Алтер его“ тази събота. Той официално е подкрепен и журиран от БНР в лицето на Весел Цанков, а напоследък прераства и в международен. Ще разговаряме с организатора от страна на Хумористичния клуб „Жарава“ Димитър Атанасов, който е домакин и основния двигател на събитието...

обновено на 01.06.24 в 09:34

Старт на Zlatograd Bike n’Run

Първото издание на маратона Zlatograd Bike n’Run се открива днес.  Над 250 състезатели от България, Гърция, Румъния, Испания, Великобритания са регистрирани за участието, като регистрацията ще продължи непосредствено преди самите стартове. Сред състезателните дисциплини е включен и дуатлон – 44 км колоездене, последвано от 14 км планинско бягане...

публикувано на 01.06.24 в 09:06

Маргарита Гунчева остава в Марица и за новия сезон

Разпределителката Маргарита Гунчева ще бъде част от женския отбор на Марица (Пловдив) и през новия сезон. Най-младата волейболистка на шампионките ще помогне в битките в Шампионска лига, НВЛ и Купа България през сезон 2024-2025. През миналия сезон тя спечели златен дубъл с клуба – титла и купа. Дъщерята на легендарният волейболист Стоян Гунчев е..

публикувано на 31.05.24 в 18:00