Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Авторски метод за работа с чакрите

Чaĸpитe ca eнepгийни ĸoлeлa, пocpeдcтвoм ĸoитo eнepгиятa пpoтичa нaвътpe или нaвън oт тялoтo. Koгaтo ca paзвити, тe ce въpтят ĸaтo ĸoлeлo. 

Ocнoвнитe чaĸpи ca ceдeм. B дeйcтвитeлнocт ниe имaмe cтoтици чaĸpи, ĸoитo ca paзпoлoжeни пo цялoтo тялo.

Влияят ли се те от отделни храни или аромати и как можем да изчистим чакрите си от остарели, повредени и негативни програми, които могат да попречат на живота ни? Отговорите на тези и на други въпроси, ще получите от разговора ни с Виктория Цуркан в прикаченото аудио.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Героят Алекса Мараш

Резервата Мараш донесе 1:0 на "Ботев" срещу ЦСКА 1948

"Ботев" (Пловдив) изтръгна победата над ЦСКА 1948 в среща от 10 кръг на Първалига.  В мач с много малко положения в Бистрица, "канарчетата" стигнаха до един гол в заключителните минути и победа с 1:0. Попадението бе първо в шампионата да смяната Алекса Мараш; Двубоят премина под непрестанен вятър в полите на Витоша. Първата и единствена опасност за..

публикувано на 29.09.24 в 18:38
K3 ULTRA за шести път по планинските маршрути край Златоград

Шестото издание на K3 ULTRA премина при уникален интерес

Над 1300 бегачи от 15 държави от Европа, Африка, Азия и Америка се състезаваха в шестото издание на ултрамаратон K3 Ultra край Златоград.   Ултрамаратонът се проведе в шест дистанции - 13, 23, 43, 63 и 85 км и Geops Profi (20 км). Новост за тази година е екстремното трасе Geops Profi, което преминава през 8 пирамиди по българо-гръцката граница. Всички..

публикувано на 29.09.24 в 14:30

Крумовград задълбочи кризата в Локомотив!

Локомотив Пловдив и Крумовград завършиха при резултат 0:2 в двубой от 10-ия кръг на efbet Лига. В началните минути на срещата опасните ситуации пред двете врати липсваха. В осмата минута Георги Каракашев влезе остро на Божидар Кацаров, но главният съдия Петър Кузев му показа само жълт картон. Четири минути след това Ангел Лясков отне топката от..

публикувано на 28.09.24 в 19:01
Любослав Пенев

Любо Пенев: Аз и екипът ми оставаме в Локо

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Любослав Пенев и неговият щаб  ще продължат да изпълняват професионалните си задължения, въпреки турбуленциите в клуба от последните дни и неясното бъдеще. Това стана ясно от официално изявление на специалиста до БТА. Членовете на Борда на директорите на "черно-белите" и спортният директор Илко Пиргов подадоха..

публикувано на 27.09.24 в 16:55

Министър Глушков откри новия спортен комплекс в Чепеларе

Министърът на младежта и спорта Георги Глушков и кметът на Чепеларе Боран Хаджиев откриха обновен спортен комплекс в града. Реконструкцията на оборудването е финансирана от Министерството на младежта и спорта с 624 124 лв. с ДДС. „Този ​​нов комплекс е плод на съвместните усилия на ММС и общината, за да могат децата и младите хора на..

публикувано на 27.09.24 в 15:53