Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Крушарски: За Акрапович не бариера, а брониран портал

Христо Крушарски
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви в Пресклуб "България", че треньорът Бруно Акрапович е извършил предателство спрямо клуба, когато е отишъл в ЦСКА-София в края на есенния дял от шампионата. Бизнесменът се зарече, че "червените" няма да вземат Диниш Алмейда в своя състав.

"В нашия футбол няма колегиалност, няма отношение. Злобата трябва да е само на терена, циркът трябва да е извън терена. Ще вземат Алмейда, нека дойдат да го вземат – ще го вземат, ама няма да го вземат. Озлобяват човек да направи така, че да не го вземат. И ЦСКА няма да го вземе. Няма! Не познават човека, който строи насреща. Може да съм беден, но не съм прост. Иначе външният вид издава друго, но… Титлата ли? Аз съм ненаситен. Без колектива съм кръгла нула. Имаме цел и ще я гоним.

Вратата на Локомотив е затворена за тези, които са ни предали. Проблемите по света са едни и същи, те идват от несигурността, всеки мисли как да оцелее ден за ден. За Бруно Акрапович не съм сложил бариера, не съм сложил катинар, а направо съм бронирал портала. Това е предателство, не е напускане! В края на полусезона – предателство", каза Крушарски.

Той призна, че среща големи трудности с финансирането на клуба в условията на пандемия от коронавирус, но се зарече, че ще помага на футбола, докато е жив.

"Казал съм, че докато мога да държа, ще държа здраво. След това пак ще помагам, нямам нищо против, който и да дойде. Ще държа обаче да се спазват правилата на играта, които сме договорили. Не виждам обаче желаещи. И досега никой не ми е дал 2 лева", добави Христо Крушарски.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Героят Алекса Мараш

Резервата Мараш донесе 1:0 на "Ботев" срещу ЦСКА 1948

"Ботев" (Пловдив) изтръгна победата над ЦСКА 1948 в среща от 10 кръг на Първалига.  В мач с много малко положения в Бистрица, "канарчетата" стигнаха до един гол в заключителните минути и победа с 1:0. Попадението бе първо в шампионата да смяната Алекса Мараш; Двубоят премина под непрестанен вятър в полите на Витоша. Първата и единствена опасност за..

публикувано на 29.09.24 в 18:38
K3 ULTRA за шести път по планинските маршрути край Златоград

Шестото издание на K3 ULTRA премина при уникален интерес

Над 1300 бегачи от 15 държави от Европа, Африка, Азия и Америка се състезаваха в шестото издание на ултрамаратон K3 Ultra край Златоград.   Ултрамаратонът се проведе в шест дистанции - 13, 23, 43, 63 и 85 км и Geops Profi (20 км). Новост за тази година е екстремното трасе Geops Profi, което преминава през 8 пирамиди по българо-гръцката граница. Всички..

публикувано на 29.09.24 в 14:30

Крумовград задълбочи кризата в Локомотив!

Локомотив Пловдив и Крумовград завършиха при резултат 0:2 в двубой от 10-ия кръг на efbet Лига. В началните минути на срещата опасните ситуации пред двете врати липсваха. В осмата минута Георги Каракашев влезе остро на Божидар Кацаров, но главният съдия Петър Кузев му показа само жълт картон. Четири минути след това Ангел Лясков отне топката от..

публикувано на 28.09.24 в 19:01
Любослав Пенев

Любо Пенев: Аз и екипът ми оставаме в Локо

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Любослав Пенев и неговият щаб  ще продължат да изпълняват професионалните си задължения, въпреки турбуленциите в клуба от последните дни и неясното бъдеще. Това стана ясно от официално изявление на специалиста до БТА. Членовете на Борда на директорите на "черно-белите" и спортният директор Илко Пиргов подадоха..

публикувано на 27.09.24 в 16:55

Министър Глушков откри новия спортен комплекс в Чепеларе

Министърът на младежта и спорта Георги Глушков и кметът на Чепеларе Боран Хаджиев откриха обновен спортен комплекс в града. Реконструкцията на оборудването е финансирана от Министерството на младежта и спорта с 624 124 лв. с ДДС. „Този ​​нов комплекс е плод на съвместните усилия на ММС и общината, за да могат децата и младите хора на..

публикувано на 27.09.24 в 15:53