Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Млад мъж почина на Гребната база по време на мини-крос


42-годишен мъж от Пловдив е починал, докато участва в мини-крос на Гребната база.

Мъжът е спрял да бяга, защото му е прилошало, като малко след това е починал. 

Ръководителят на ОД-МВР Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев, съобщи за Радио Пловдив, че сигналът е получен към 15.30  и на място веднага са изпратени екипи на пловдивската полиция. Няма данни за проявено насилие, но тялото ще бъде изпратено за  аутопсия, за да се открие причината за смъртта. 







Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Пак затварят „Брезовско шосе“, археолозите ще проучват Плоската могила

В Пловдив днес се очаква да бъде затворен последният участък от „Брезовско шосе“ след улица „Полет“. В момента се прави организация на движението и се уточнява графикът на строителите по Водния проект и на археолозите, които ще влязат в обекта вероятно след седмица, съобщи заместник - кметът с ресор „Строителство, инвестиции и общинска собственост“..

обновено на 26.08.24 в 08:42

Леко захлаждане и краткотрайни валежи, в Пловдив днес 34°

Днес ще преобладава слънчево време. Следобед ще се развива купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи, придружени от гръмотевици. По-значителни ще са в крайните югоизточни райони от страната. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 31° и 36°, в  Пловдив  - около  34° . По..

публикувано на 26.08.24 в 08:40

Жители на Павелско блокираха пътя Смолян - Пловдив заради безводието

Жители на родопското село Павелско в община Чепеларе блокираха частично пътя Смолян – Пловдив заради безводието в населеното място. Блокадата продължи от 12 да 13 часа., като на място бяха около 400 местни жители. И от двете страни - и в посока Смолян, и в посока Пловдив, имаше задръстване колони от автомобили. Задръстването предизвика..

обновено на 25.08.24 в 15:23

Тапа на АМ "Тракия" край Пловдив заради катастрофа

Катастрофа с две коли е причината за сериозно задръстване на АМ "Тракия" край Пловдив. Ударът е бил между джип и лек автомобил. И двете возила са се забили в мантинелата. Джипът е с поражения в предната част, а колата е със смачкана задна част. Шофьори споделят, че задръстването вече е над 10 километра. Имало е водачи, които са се..

публикувано на 25.08.24 в 15:23

Колоездачната обиколка преминава по Подбалканския път

От днес до 29 август, четвъртък, ще се проведе 71-та Международна колоездачна обиколка на България.  За повишаване безопасността на движение е необходимо шофьорите да карат внимателно, да спазват пътната сигнализация и въведената временна организация, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). Обиколката днес ще стартира от..

обновено на 25.08.24 в 12:17