Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Усмихнат Великден с Клуб "Неделя"

Боядисването и боренето с велкиднески яйца са може би едни от най-интересните и любими традиции по Великден, на която се радват и малки, и големи. Ще стартираме днешното празнично предаване със среща с Петрана Петрова. Тя ще ни разкаже повече за символа на различните цветове яйца, които тя получава от естествени материали. 

Предстои ни среща и с Петя Георгиева – психолог, брачен и кариерен консултант. Тя ще ни разкаже повече за самооценката и за начините, по които можем да я изградим. 

За финал с Христо Джумаков -експертен обучител, психотерапевт и лайф коуч, ще говорим за комуникацията.

Започваме след новините в 16. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Юнски решения - "Точно днес"

Отново в политическия дневен ред е съставянето на правителство. Спечелилите изборите ГЕРБ обявиха, че искат експертен кабинет. Остава евроатлантическите партии да заявят подкрепа и преди лятната ваканция да се сформира новото управление. За нагласите говорим със социолога доц. Алексей Пампоров . Елена Крушкова разговаря с д-р Александър Симидчиев , за..

обновено на 13.06.24 в 17:01

"Ден след ден" на 13 юни

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде отговор на част от въпросите около съставянето на правителство след изборните резултати-той няма да е премиер, но позицията трябва да заеме човек от партията, търси се експертен формат, но основните позиции да заемат хора от ГЕРБ. Започват разговори с останалите партии в парламента. Анализаторът Кузман Илиев,..

публикувано на 13.06.24 в 14:31

С грижа за човека и природата във „Вход свободен“

Грижим се за себе си и околната среда, този четвъртък. Ателие с екологична насоченост „Пътят на отпадъка“, за деца от 8 до 12 години. В петък, 14 юни, от 17 часа. Водещ на събитието е Цветелина Гарелова. Тя ще ни разкаже повече, след 13.30 часа. Гостува ни и г-н Пламен Попов. Поводът е началото на записването, за новото издание на националната..

публикувано на 13.06.24 в 09:30

За жегите и политическия бърнаут "Точно днес"

След изборите пари от въпроси без отговор. Политическият бърнаут на избирателите остави 70%  от тях до климатика далече от урните. Така припари под петите на ДаБг и БСП от изборния резултат, че лидерите им подадоха оставка. На хладно в планината ПП обмислят ситуацията "в дълбочина" . ГЕРБ, от които се очаква да зададат тона на новия парламент мълчат. ДПС..

публикувано на 12.06.24 в 17:02

За горещините и теченията в "Ден след ден"

За непосилните горещини, на които са подложени пловдивчани в автобусите без климатици.   За явните и скрити политически течения след вота.  За кръводаряването и желанието да помогнеш.  За това ще говорим във времето от 15 до 17 часа в поредния горещ юнски ден.  Събеседници по транспортната тема са зам.- кметът по транспорт Савина Петкова и двама от..

публикувано на 12.06.24 в 14:56