Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Интересът към "зелените коридори" в Пловдив не секва

| обновено на 11.05.21 в 16:58

За последното денонощие в Пловдив и областта са ваксинирани над 2000 души срещу ковид-19. Поради наличието на интерес имунизационни кабинети в Пловдив продължават да функционират без нужда от предварително записан час. 116 са ново диагностицираните с вируса за последните 24 часа.
 

Зелените коридори за ваксинация в Пловдив продължават и след празниците, като към момента желаещите могат да получат доза от избраната от тях ваксина в денонощния кабинет на ДКЦ Пълмед, Медикус Тракия и Медицинския център в Първо ДКЦ. 

Д-р Аргир Аргиров, заместник директор на РЗИ-ПЛОВДИВ, заяви че е доволен от темпа на ваксинация. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Полицията в Пловдив задържа трима, източвали банкови сметки

Участници в схема за източване на чужди банкови сметки са задържани при спецакция на служители от отдел "Икономическа полиция" в Пловдив. В ареста са 32-годишна жена и двама криминално проявени и осъждани мъже – на 41 и 59 години. Операцията е проведена след придобита оперативна информация, че тримата участват в схема за изготвяне и..

обновено на 26.08.24 в 08:48

Става ясен съставът на новия служебен кабинет

Държавният глава Румен Радев ще приеме в 10 ч. на „Дондуков“ 2 кандидата за служебен министър-председател Димитър Главчев. Днес изтича срокът, който Радев даде на Главчев да представи състава на новия служебен кабинет.  Ако президентът подпише указа, правителството ще положи клетва пред Народното събрание утре, а изборите ще бъдат на 27 октомври...

публикувано на 26.08.24 в 08:48

Пак затварят „Брезовско шосе“, археолозите ще проучват Плоската могила

В Пловдив днес се очаква да бъде затворен последният участък от „Брезовско шосе“ след улица „Полет“. В момента се прави организация на движението и се уточнява графикът на строителите по Водния проект и на археолозите, които ще влязат в обекта вероятно след седмица, съобщи заместник - кметът с ресор „Строителство, инвестиции и общинска собственост“..

обновено на 26.08.24 в 08:42

Леко захлаждане и краткотрайни валежи, в Пловдив днес 34°

Днес ще преобладава слънчево време. Следобед ще се развива купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи, придружени от гръмотевици. По-значителни ще са в крайните югоизточни райони от страната. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 31° и 36°, в  Пловдив  - около  34° . По..

публикувано на 26.08.24 в 08:40

Жители на Павелско блокираха пътя Смолян - Пловдив заради безводието

Жители на родопското село Павелско в община Чепеларе блокираха частично пътя Смолян – Пловдив заради безводието в населеното място. Блокадата продължи от 12 да 13 часа., като на място бяха около 400 местни жители. И от двете страни - и в посока Смолян, и в посока Пловдив, имаше задръстване колони от автомобили. Задръстването предизвика..

обновено на 25.08.24 в 15:23