Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мая Бежанска за КЕФФ и кино историите

КЕФФ е комедийният европейски филмов фестивал, който се случва в Пловдив за първи път и продължава до неделя, включително. В състезателната програма участват 7 филма, съпътстващата програма на фестивала представя още 8 заглавия. 

Жителите и гостите на града под тепетата, имат възможността да видят филми от Италия, Испания, Германия, Франция, Унгария, Сърбия, Албания, Украйна и България. Гласува публиката, гласува и жури в международен състав, с двама български представители актьорите Малин Кръстев и Мая Бежанска.

Мая Бежанска, гостува в предаването „Вход свободен“, за да ни разкаже как се чувства в ролята на жури, на такъв фестивал. Променило ли се е чувството ни за хумор, във времето?  Защо, в момента, е в Рим и какви са бъдещите и планове? 

Чуйте повече, в прикачения файл.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Локо е на осминафинал за Купата на България

Локо на 1/8-финал за купата след драма с дузпи в Бургас

Локомотив (Пловдив) се класира за 1/8-финалите на турнира за Купата на България с лед драма с продължения и дузпи в Бургас. В редовното време двата тима завършиха 1:1. Хуан Переа откри за пловдивчани, а Живко Петков изравни за "акулите". В продълженията нови голове не паднаха и така се стигна до изпълнение на дузпи. Там по-точен мерник показаха..

публикувано на 28.10.24 в 16:25
Марсел Зимба

Ботев привлече млад нападател от Замбия

Офанзивният футболист Марсел Зимба е най-новото попълнение на Ботев (Пловдив), съобщиха от клуба. Роденият на 11 април 2006-а година в Замбия талант е част от "жълто-черните" от летния трансферен прозорец, но  сега вече всички документи са му уредени  Зимба се присъединява към „канарчетата“ от Атлетико (Лусака) и ще бъде още една опция за нападението..

публикувано на 28.10.24 в 12:13
Веселин Празов и Мерт Салим

Локо гостува на Черноморец за Купата на България

Локомотив (Пловдив) гостува днес на Черноморец (Бургас) в 1/16-финал за Купата на България. Двубоят с “акулите” е от 13:30 часа на стадион “Лазур”. Крайният изход се решава в една среща. “Черно-белите” проведоха вчерашното си занимание на помощния терен на “Лаута”, а след това отпътуваха за Бургас. Наказани за срещата са Димитър Илиев и Мартин..

публикувано на 28.10.24 в 08:27
Шампионките се завърнаха в родната зала

ВК Марица се завърна победоносно в зала "Строител"

Шампионките от Марица (Пловдив) се завърнаха по чудесен начин у дома в зала „Строител“ за първия си домакински мач за новия сезон 2024-2025. Маричанки победиха в пловдивското дерби Марица 2022 (Пловдив) с 3:0 (25:17, 25:16, 26:24) гейма. Двубоят се игра пред препълнената до краен предел зала „Строител“, която близо две десетилетия беше дом на Марица...

публикувано на 26.10.24 в 16:11
Футболистите на Берое ликуват в съблекалнята

Берое наказа Левски с 2:0 на "Герена"

Берое шокира Левски на "Герена".   "Заралии" нанесоха първа домакинска загуба на "сините" през сезона - 0:2. През първото полувреме столичани доминираха, докато гостите разчитаха на контраатаки. Домакините се отчетоха с куп пропуски, а Артур Мота направи две ключови спасявания. Второто полувреме започна с още една добра намеса на вратаря Мота. В..

публикувано на 26.10.24 в 08:08