Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев удължи договора на Бисер Бонев

Бисер Бонев с договор до 2024 година
Снимка: ПФК Ботев Пловдив

Ботев (Пловдив) удължи договора на един от големите таланти на тима Бисер Бонев. Халфът се разписа под нов контракт, който е с продължителност до 2024 година.

Бисер Бонев е роден на 4 юни 2003 година в Русе. Преминава в школата на "жълто-черните" през лятото на 2017 година, като преди това е част от академията на Аристон (Русе).

Талантливият полузащитник подписва първия си професионален договор с "канарчетата" в края на 2019 година. До момента Бонев има 12 мача за мъжкия тим на пловдивчани.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Ботев - Черно море 1:0

Ботев излъга коравия тим на Черно море с 1:0

Ботев (Пловдив) победи с любимото си 1:0 Черно море в среща от 13 кръг на Първа лига. Герой за "жълто-черните" във втори пореден двубой стана Вини Трибуле. След центриране от корнер, защитата и вратарят Пламен Илиев не успяха да се справят, а Вини Трибуле отблизо засече с глава за 1:0. В 34-ата минута гостите можеха да изравнят, но изстрелът на Росен..

публикувано на 25.10.24 в 18:00
Спартак разби с 4:0 като гост Саяна

Спартак (Пловдив) с 11-та поредна победа

Спартак (Пловдив) постигна 11-ата си поредна победа, след като разби с 4:0 Саяна в Хасково в мач от 14 кръг на Югоизточна Трета лига. Два гола за успеха отбеляза Тодор Тодоров, а по едно попадение добавиха Ариф Ферадов и Васил Стойчев. Така Спартак е втори в класирането с 35  точки,  на 2 зад лидера Черноморец. Трети е Ямбол с 34 точки. В следващия..

публикувано на 25.10.24 в 09:42
Игрищата до ЕГ вече са готови и се използват

Школата на Марица вече тренира на новите игрища

Децата от школата на Марица (Пловдив) вече тренират на новия спортен комплекс до Езикова гимназия „Пловдив“.  От клуба изказаха благодарности на Община Пловдив и заместник-кмета на града Владимир Темелков, с чието съдействие „жълто-сините“ са получили разрешение за използване на базата.  „Всички деца и юноши от школата на Марица вече тренират на новия..

публикувано на 25.10.24 в 08:31

Вижте жребия за Купата на Аматьорската лига

В ЗС на БФС в Пловдив беше изтеглен жребият за Купата на Аматьорската футболна лига, областен етап.  Марица (Пловдив) ще бъде домакин на Гигант (Съединение), Спартак (Пловдив) гостува на Спартак (Избегли), а Асеновец приема Атлетик (Куклен). Двубоите саследващата сряда - 30 октомври, от 15:00 часа. Купата на Аматьорската футболна лига, областен..

публикувано на 24.10.24 в 13:58

Спартак Варна победи Локомотив Пловдив с 1:0

Спартак(Варна) победи Локомотив(Пловдив) с 1:0 и спечели важни три точки. Отборът запази ритъм в челото, а това бе успешен дебют на Николай Киров, начело на тима. Мачът във Варна започна с натиск на домакините, които още в третата минута имаха претенции за дузпа, но съдията прецени, че Калоян Костов не е фаулирал Ахмед Ахмедов. Постепенно гостите..

публикувано на 23.10.24 в 19:35