Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Никола Попов ще свири дербито Локо - Левски

Никола Попов
Снимка: БГНЕС

Съдийската комисия към БФС повери на Никола Попов двубоя между Локомотив (Пловдив) и Левски от седмия кръг на Първа лига, който ще бъде официален дебют за новия наставник на "сините" Станимир Стоилов.

Срещата ще се играе на 12 септември, неделя, от 21:00 часа, а помощници на Попов ще бъдат Георги Тодоров и Драгомир Милев. За ВАР ще отговаря Георги Давидов с асистент Милен Арабаджиев.

Драгомир Драганов пък ще ръководи мача на Ботев (Пловдив) с Арда (Кърджали) от 20:30 часа в понеделник. Негови помощници ще са Александър Атанасов и Христо Хаджийски. За ВАР ще отговаря Валентин Железов с асистент Станимир Илков.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ботев продължава своята подготовка за мача с Арда

Ботев продължава своята подготовка за мача с Арда в понеделник, който е на стадиона в Кърджали от 20:00ч. Старши треньорът на Ботев Душан Керкез ще има трудната задача да намери заместник на наказания капитан Ивелин Попов. Под въпрос за мача е и Самюел Акере, който има тежка контузия в рамото и все още не е напълно възстановен. Георги Николов и..

публикувано на 20.09.24 в 17:58

Феновете на Локомотив поискаха Крушарски и ръководството да напуснат

Организираните фенове на "смърфовете" пуснаха в социалните мрежи декларация, в която настояват за незабавно оттегляне на Христо Крушарски и цялото ръководство. Те изказват и изненада от изказванията на старши треньора на тима Любослав Пенев, въпреки че е "личност с безспорен авторитет". Привържениците на пловдивчани отбелязаха и темите за тренировъчната..

публикувано на 20.09.24 в 10:10

Пореден крах за Локомотив!

ЦСКА 1948 победи Локомотив(Пловдив) като гост с 2:0 и нанесе тежък удар по наставника на смърфовете Любослав Пенев. В 4-ата минута Евгений Сердюк навлезе в наказателното поле, но там Хорхе Сегура успя с шпагат да изчисти топката. Главният съдия Георги Давидов посочи бялата точка, но веднага след това се поправи и вдигна ръката си за засада, за която..

публикувано на 19.09.24 в 19:09

Ясен е първиятсъперник на БК Локомотив Пловдив

Вече е ясна програмата за предстоящия сезон 2024/2025 в Българската баскетболна лига (ББЛ), в която ще участва и мъжкият отбор на Локомотив Пловдив. Както и миналата година, черно-белите ще се подвизават в "А" група, зона Юг. Мачовете стартират в началото на октомври, а в първия кръг Локомотив Пловдив ще се изправи срещу тима на Златоград, който е..

публикувано на 19.09.24 в 18:01
Ивелин Попов

Ивелин Попов наказан за мача с "Арда"

Капитанът на "Ботев " (Пловдив) Ивелин Попов ще пропусне гостуването на "Арда" в Кърджали от 9 кръг на Първа лига. Опитният футболист бе наказан от ДК на БФС за 1 мач и с глоба от 300 лева заради червения картон при победата срещу "Берое" с 1:0 в Стара Загора. Двубоят в Кърджали е от 20:00 часа в понеделник. Клубът пък е глобен с общо 1300 лева заради..

публикувано на 18.09.24 в 13:34