Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Азрудин Валентич получи кредит на доверие

Азрудин Валентич
Снимка: ПФК Ботев Пловдив

В Ботев (Пловдив) работят усилено по окомплектоването на състава за пролетния дял на Първа лига. От клуба в лицето на спортния директор Иван Крупенин заявиха, че се очаква привличането на трима-четирима нови футболисти. По-важното обаче е, че наставникът Аздурдин Валентич ще продължи работата си в клуба, въпреки че в последните месеци се появиха информации за негово напускане.

„Официална позиция на ръководството на клуба е, че Азрудин Валентич има пълен кредит на доверие. Доста активни сме по време на този трансферен прозорец и се надяваме да привлечем 3-4 нови играчи. Водим преговори с потенциални нови попълнения и се надяваме скоро да ги обявим“, заяви Крупенин пред "Спортал".

В същото време бе уредена още една контрола. Отборът за новата година ще бъде представен на 12 февруари срещу втородивизионния Марица (Пловдив).

"Канарчетата" играят в първия пролетен кръг на 20 февруари като гости на Арда (Кърджали).




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Победа за Григор Димитров на старта на Уимбълдън

Григор Димитров започна с победа в три сета участието си на третия за сезона турнир от Големия шлем – Уимбълдън.  Поставеният под №10 българин победи с 6:3, 6:4, 7:5 №56 в световната ранглиста Душан Лайович от Сърбия. Срещата продължи час и 14 минути. Това е трета победа от четири мача за Димитров срещу Лайович. Във втория кръг Димитров ще играе срещу..

публикувано на 01.07.24 в 18:00

Димитър Иванов ще води Спартак през новия сезон

Димитър Иванов е старши треньорът на Спартак. Той води отбора последните три мача от изминалия сезон, а Спартак започна и своята подготовка за предстоящото си участие в Югоизточна Трета лига под негово ръководство. Така клубът взе решение Димитър Иванов да остане за постоянно като наставник на “гладиаторите", а целият щаб, с който ще работи новият старши..

публикувано на 01.07.24 в 17:54
Александър Христов

Александър Христов - героят от Сеул 1988

Легендарният ни боксьор Александър Христо е  ро ден на 28.07.1964 година в град Пловдив Олимпийски вицешампион от Сеул през 1988 г.одина. Играе и на Олимпийските игри в Атланта през 1996 година. Печели квота и за игрите в Барселона през 1992 година, но не е включен в състава. Състезава се в категория до 54 кг. за „Локомотив” (Пловдив), а като войник –..

публикувано на 01.07.24 в 13:51

Никола Цолов с нов триумф във Формула 3

Никола Цолов спечели втората си победа във Формула 3, след като триумфира в спринтово състезание на пистата „Ред Бул Ринг“ в Австрия. Българинът стартира от третото място и запази позицията си зад съотборника си Кристиан Менсъл и Мартиниус Стеншорн в самото начало. Още в четвъртия завой обаче Никола напредна с една позиция, след като направи много силна..

публикувано на 29.06.24 в 18:09

Локомотив стартира с победа при Любослав Пенев

Новият старши треньор на Локомотив Пловдив Любослав Пенев започна с победа в неофициалния си дебют начело на тим. „Смърфовете“ се наложиха над Струмска слава с 3:1 в първата си проверка за лятната подготовка. Срещата се изигра при закрити врата. През първото полувреме на срещата головете липсваха. Локомотив Пловдив излезе напред в резултата в 60-ата..

публикувано на 29.06.24 в 18:07