Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Рубрика "Арменски Поп" - обади се, оплачи се!

Здравейте, сладури!

На финала на седмицата реших да ви срещна с Арменския поп! Да си се оплачем на воля, за да влезем в почивните дни с лекота и без мрънканици!

Писнало ти е от съседа, сметките, лошото време, хлябът ти е корав, шапката те стяга или обувката ти стиска? Всеки се оплаква тук, кой както иска! 😁 Спокойно! Водещата с арменски корени е тук, за да те изслуша! 🤗


🧙 Рубрика "Арменски поп" - обади се, оплачи се! Не печелиш нищо, освен облекчение! 🧘‍♀ 

тел.032 632 400 / 032 60 58 60, както и на фейсбук страницата ни "Следобед с Едит по радио Пловдив" => https://www.facebook.com/sledobedsedit 

Приемам оплаквания днес от 14 до 15ч. само в “Следобед с Едит” по радио Пловдив 📻



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Галин Никифоров

Галин Никифоров в "Добро утро, ден!"

През тази седмица, преди лятната ваканция за "Добро утро, ден!" излъчваме разговора с писателя Галин Никифоров. Той участва в "Пловдив чете 2024" и беше гост на Радио Пловдив. Галин Никифоров (роден 1968 г.) е сред открояващите се имена в съвременната българска литература. С писателя говорим  за България, времето и Пловдив, в първата част от..

обновено на 21.06.24 в 16:53

Слънце, път и плаж в "Ден след ден"

По много пътища тръгваме в началото на лятото. Оказва се обаче, че в някои посоки няма как. Поне, ако разчитаме на автобусните превози.  Тази седмица се оказа, че има проблем с изпълнението на автобусните курсове от Пловдив към София, след като досегашния превозвач се отказа да изпълнява  транспортна услуга. Това се случва често и с автобусите до редица..

публикувано на 21.06.24 в 14:54

"Вход свободен"- нека да е лято!

От снощи лятото вече е официално легализирано. "Нека да е лято" се пееше в един вечен български хит, нека- охотно се съгласяваме и ние, а мислено вече сме на морския бряг или в прохладните планини, или , още по - добре, на някой екзотичен чужбински курорт. Това засега са само мечти, а те са абсолютно безплатни, също като слушането на Радио Пловдив,..

публикувано на 21.06.24 в 09:55

Вече е лято - "Точно днес"

Първият истински ден на лятото ни разтваря в мечти за прохлада, жажда за повече свежест, емоционални посоки и политическа жега. Последната я долавяме много отдавна, но след поредния нов старт на  сезона, партиите  се задвиждат в посоките, които хората им предначертаха с новите им  амбиции и старите им дефицити. За странностите на парламентарния..

публикувано на 20.06.24 в 18:28

"Ден след ден" на 20 юни

Трудният избор на председател на Народното събрание дава знак за подобен ход по-нататък на работата на парламента. С журналиста Веселин Стойнев ще говорим за перспективите този парламентарен екип да произведе работеща изпълнителна власт. В разговора ни с предприемача и икономически експерт Никола Янков, който бе сред кандидатите за депутати на „Синя..

публикувано на 20.06.24 в 14:32