Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пловдивски наркодилър отива в затвора за три години

Три години затвор получи наркодилъра Георги Ангелов - Гонго за разпространение на дрога – реши Пловдивският окръжен съд. Осъденият ще трябва да заплати и глоба от 10 000 лева.

През декември, 2019 г. у Ангелов е открит над 8 грама хероин на стойност 750 лева. Преди това дилърът блъсна полицейска кола след преследване в „Столипиново“. Оказа се, че той кара автомобила си, без да притежава книжка.

Присъдата Ангелов ще изтърпи при първоначален строг режим.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

До края на годината в Пловдив ще има 25 камери за контрол на скоростта

Община Пловдив започва поставянето на съоръжения за камери за контрол на скоростта, които предстои да бъдат осигурени от МВР. Решението бе взето на заседанието на Общинската комисия по безопасност на движението по пътищата.  От Областна дирекция на МВР – Пловдив са фиксирали 5 ключови пътни артерии, на които първоначално да бъдат..

обновено на 13.06.24 в 16:26

Обновяват панорамната площадка над тунела

Започна обновяване на панорамната площадка над тунел-север на булевард „Цар Борис Трети Обединител“. Надписът „ПЛОВДИВ“, изписан с помощта на 3000 храсти лигуструм, е оформен, а между буквите е направена насипка от бели камъчета, което допринася за по-добрата видимост. Всяка от буквите е с височина 2 метра,  общата дължина на надписа е 20..

публикувано на 13.06.24 в 16:24

Две украинки се изгубиха в скалиста местност в Родопите

Две жени от Украйна са открити след повече от три часа издирване снощи в гората край Смолян, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Елена Стоилова. Жените – майка и дъщеря, били на разходка в местността Елинска река. След като дълго не успели да намерят пътя към града, те подали сигнал на спешния телефон. Незабавно към мястото е изпратен екип..

публикувано на 13.06.24 в 15:36

Влаковете за Карлово тръгват от Централна гара от 17 юни

Готова е реконструкцията на първите 4 челни коловози на Централна гара и това ще позволи движението на влакове между гарите Пловдив и Филипово. Очаква се това да стане следващата седмица, след като комисия обследва свършената работа, съобщи за Радио Пловдив инж. Гошо Къчков, началник на Железопътна секция - Пловдив. Така пътниците за..

публикувано на 13.06.24 в 13:56

Автобусите 12, 26 и 29 възстановяват маршрута си от събота

Автобусните линии №12, 26 и 29 от градския транспорт в Пловдив  възстановяват маршрута си по общинската транспортна схема от 15 юни (събота), информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Това става възможно, след като приключиха строително-монтажните работи на кръстовището между бул. „Хаджи Димитър“ и ул. „Царевец“ и..

публикувано на 13.06.24 в 13:43