Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хванаха крадци на стадион "Тодор Диев"

Камионът на крадците е конфискуван
Снимка: ПФК Спартак Пловдив

Нагли крадци бяха заловени посред бял ден на стадион "Тодор Диев", съобщиха от Спартак (Пловдив).

Вчера около 10:30 часа те са влезли необезпокоявано с камион и са започнали да товарят желязо и други отпадъци от стадиона, на който в момента текат ремонтни дейности.

Служителят на клуба Атанас Коларов ги е забелязал и е отишъл да ги провери, като е извикал полиция. Тримата крадци са избягали, а на мястото е останал единствено шофьорът на камиона.

"Искаме да предупредим, че стадионът е с денонощно видеонаблюдение и всеки дръзнал да се опита да краде, ще си носи последствията За кражбата са уведомени органите на реда и след бързата реакция на служителите на 1-во РУ са отведени в ареста!", съобщиха още от Спартак (Пловдив).


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Тодор Диев

Тодор Диев - първият пловдивчанин с медал от Игрите

Тодор Диев е първият пловдивчанин с медал от Олимпийски игри. Легендарният футболист на "Спартак" (Пловдив) и на националния отбор на България печели бронзово отличие от Игрите в Мелбърн през 1956 година. Участва и в още две Олимпиади. Тодор Диев е шампион и носител на купата с отбора на "Спартак" (Пловдив). Голмайстор на шампионата – през 1955 година с..

публикувано на 12.06.24 в 10:23
Алекса Мараш и Ален Корошец

"Ботев" с две нови попълнения

Нападателят Алекса Мараш и централният полузащитник Ален Корошец са първите нови попълнения на "Ботев" (Пловдив) за сезон 2024/25. Двамата преминаха успешно медицинските прегледи и подписаха своите договори с „канарчетата“. Алекса Мараш е на 22 години и е от Черна гора. През изминалия сезон той отбеляза 15 гола в 33 мача за черногорския елитен..

публикувано на 12.06.24 в 10:12

Еко филма „ИзЧисти планини” представят в Пловдив

След 25 години високопланински почиствания, във всички национални паркове, доброволен труд и много създадени приятелства, сдружение „За Земята“ отбелязва годишнината с прожекцията на филма „ИзЧисти планини”. Лентата ще бъде представена в Пловдив на 17 юни, от 19 часа, в Lucky Дом на киното, с вход свободен. Филмът е с продължителност..

обновено на 11.06.24 в 15:31
Пламена Миткова

Пламена Миткова на финал в Рим с личен рекорд

Пловдивчанката Пламена Миткова се класира за финала в скока на дължина от Европейското първенство по лека атлетика в Рим. Българката записа постижение от 6.71 метра, неѝн личен рекорд, в последния си трети опит и се нареди сред 12-те състезателки, които ще си оспорват медалите. Квалификационната норма бе 6.70 м. Постижението на световната шампионка за..

публикувано на 11.06.24 в 13:42
Танчо Калпаков

Танчо Калпаков е новият старши треньор на "Спартак" (Пловдив)

Танчо Калпаков е новият старши треньор на "Спартак"(Пловдив).  Той и неговият екип ще бъдат официално представени на 24 юни, когато отборът започва лятната си подготовка. "Търсихме треньор с опит и заедно със собственика на клуба Динко Миленчев се спряхме именно на господин Калпаков. Смятаме, че той е човекът, с когото "Спартак" ще се върне във Втора..

публикувано на 11.06.24 в 11:49