Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дорина Ташева за жените в бизнеса


Днес не е осми март, но това не ни попречи да поговорим малко повече за нежната половина от човечеството и мястото й в бизнес средите. Дорина Ташева бе нашият човек по темата. Тя е психотерапевт и родов терапевт, и приема работата си по- скоро като призвание, отколкото като бизнес.

На 10-и април, самата Дорина Ташева кани всички дами, които вече имат свой собствен бизнес или им предстои да учредят такъв, да заповядат на събитието „Жените в бизнеса“, за да споделят своя опит, съвети, както и да създадат мрежа от полезни контакти за в бъдеще.

Как ще протече самото събитие, както и кой е най-добрият аксесоар, който прави една жена успешна бизнес дама, отговорите на тези въпроси потърсихме от терапевта Дорина Ташева. 

Целият разговор  с нея можете да чуете в прикачения звуков файл.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ботев подписа с датски вратар

Ботев Пловдив осъществи трансферен удар, привличайки датския вратар Ханс Кристиан Бернат, научи  Dsport . 23-годишният вратар вече е преминал медицински прегледи и е подписал с „канарчетата“ за 2+1 година. Бернат преминава в Ботев Пловдив, за да бъде новият титулярен вратар на отбора в Лига Европа. Датският вратар преминава в Ботев Пловдив като..

публикувано на 18.06.24 в 17:57

Ботев срещу Марибор в Лига Европа

Носителят на Купата на България Ботев Пловдив ще се изправи срещу словенския Марибор в първия квалификационен кръг в Лига Европа! Това определи жребият, който бе теглен в централата на УЕФА в Нион, Швейцария.  Това е един от най-трудните съперници, които можеха да се паднат на "жълто-черните", като останалите отбори, срещу които можеше да се изправи..

публикувано на 18.06.24 в 17:28

Безупречно начало за Григор Димитров в сезона на трева

Григор Димитров започна с убедителна победа участието си в сезона на тревни кортове. В среща от първия кръг на АТР 500 турнира в Куинс Клъб, Лондон, най-добрият български тенисист се наложи с 2:0 сета над Адриан Манарино (Франция), в отделните части 6:1, 6:2. Срещата продължи само 63 минути. Това е шеста победа от шест мача за Димитров срещу Манарино. От..

публикувано на 17.06.24 в 17:59

Ясни са евентуалните съперници на Ботев в евротурнирите

УЕФА обяви подробности за предстоящия жребий за първия квалификационен кръг на Лига Европа . Жребият ще се състои утре (вторник) от 16:00 часа в Нион, Швейцария. Ботев (Пловдив) ще е сред непоставените отбори, като "канарчетата" ще срещнат някой измежду Шериф Тираспол, Марибор, Тобол, Висла Краков, Пафос и Пакши. Мачовете ще се играят на 11 юли и 18..

публикувано на 17.06.24 в 17:58

Любослав Пенев бе представен като старши треньор на Локомотив

Любослав Пенев бе официално представен като старши треньор на Локомотив! Това се случи днес на специална пресконференция преди първата тренировка на тима. Той бе представен от спортния директор Илко Пиргов, който му пожелава много успехи начело на отбора. Любослав Пенев е роден на 31 август 1966 година в Добрич. В кариерата си като наставник е бил..

публикувано на 17.06.24 в 17:55