Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Арестуваха много пиян шофьор, две жени бяха блъснати на пътя

Пловдивчанин е заловен да шофира с 3 промила алкохол, а две жени бяха блъснати на пътя. 

Полицията издрирва шофьор, блъснал възрастна жена в Асеновград и избягал от мястото на катастрофата. Според предварителните данни, при неправилно пресичане на ул. „Васил Левски“, пенсионерката била ударена от лек автомобил, който продължил по пътя си.  По случая е образувано досъдебно производство и са предприети действия за установяване самоличността на шофьора на колата.

При друг инцидент в Куртово Конаре също пострада пешеходка. Тя е била блъсната на улицата от 22-годишен шофьор. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

От Областната дирекция на полицията съобщават и за 60-годишен пловдивчанин, заловен да шофира в със сериозните 3 промила алкохол. Той е спрян за проверка на ул. „Георги Икономов“  вчера следобед.  Мъжът е задържан за срок до 24 часа, образувано е бързо производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Проф. Христина Янчева поема поста областен управител на Пловдив

В сградата на областната администрация в Пловдив ще се проведе церемония по встъпване в длъжност на новоназначения областен управител проф. Христина Янчева. На официалното тържество досегашният губеранатор на Пловдив Илия Зюмбилев ще предаде символите на властта - печата и ключа на Областната управа. Проф. Янчева поема поста с решение на..

обновено на 28.06.24 в 08:28

Започва активният летен сезон в Пампорово

Днес се открива активният летен сезон в Пампорово. Започват работа и двата основни лифта, водещи до връх Снежанка.  Ще бъдат отворени велопарк Пампорово, приключенски парк „Язовира“, туристическия център на входа на курорта и на пързалката, както и велогардероба на ски център Студенец. От управата на курорта са подготвили маршрути за кратки..

публикувано на 28.06.24 в 08:28

Събарянето на Бетонния мост започва в събота сутринта

В събота, 29 юни сутринта, започва  демонтажът на Бетонния мост. По проект ще се премахне съоръжението в средната му част, в зоната на ЖП линиите, след което ще се изгради нова конструкция, с около метър и половина по-висока. Това съобщи в интервю за Радио Пловдив Николай Иванов, ръководител на проекта от страна на изпълнителя. Два багера ще..

обновено на 27.06.24 в 16:46

Прокуратурата проверява схемата с фиктивни ученици в СУ "Найден Геров"

Пловдивската районна прокуратура започна проверка по подадения сигнал за ученици от Средно училище „Найден Геров“ в Столипиново, завършили няколко класа без да посещават занятия. През това време учениците са били в чужбина. По указания на наблюдаващия прокурор ще бъдат разпитани свидетели, ще се изиска документация от учебното заведение, ще бъдат..

обновено на 27.06.24 в 16:46

За 8 месеца дългът на община Пазарджик намаля с над 21 млн. лв.

Община Пазарджик погаси над 21 млн. лева задължения от предишното ръководство, съобщи в профила си във Фесйбук кметът Петър Куленски.  Финансовата дисциплина през последните 8 месеца е довела до погасяването на 21 409 300 лв. и така са спестени разходи за текущи и бъдещи плащания от над 2 100 000 лв. годишно. Кметът Куленски..

обновено на 27.06.24 в 16:38