Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Вход свободен" в слънчевия понеделник на 17 октомври

В 290-тия ден на годината октомври още е мек, слънчев и милостив. Понеделникът е зареден с обещания за хубава седмица, есента става все по- златна и небесното светило още раздава щедро топлина, без какъвто и да е намек за облаци. Подобаващо начало на седмицата, достатъчно да ни вдъхне настроение за следващите седем дни поне. 
Към  този дух ще се придържаме изцяло и в днешното издание на "Вход свободен" , за да може понеделникът Ви да бъде  светъл, бодър и спокоен! 
Започваме веднага след новините в 12 !

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Какъв избор направихме "Ден след ден"?

С час повече ще бъде времето днес на следобедната програма „Ден след ден“. След изборите за европейски парламент и извънредния вот за Народно събрание у нас, от 14.00 до 17.00 часа ще чуем коментарите на политолозите Любомир Стефанов и Ружа Смилова , на политическия анализатор Георги Харизанов и на директора на „Портал Европа“ Юлиана..

публикувано на 10.06.24 в 13:45

"Вход свободен" - динамично начало на седмицата

В понеделник ви срещаме накратко с много от предстоящите за седмицата събития!  В Асеновград тази вечер ще се състои камерен концерт "Пътешествие из музикалните епохи", в който участват Благовест Георгиев - китара и струнен квартет от изявени музиканти. Повече за програмата, ни разказва китариста Благой Георгиев.  Маестро Константин Костов, представя..

обновено на 10.06.24 в 11:33

С жълт код и с изборите си започваме седмицата „Точно днес“

Началото на новата седмица започваме с предупреждение за жълт код за горещо време в цялата страна, но и с „горещите“ резултати от направените от нас избори. След вота 2 в 1 – какво ни очаква – ново бъдеще за България или по две от  същото? Следим последните резултати от вота за български и европейски парламент. Как премина следизборната нощ..

публикувано на 09.06.24 в 21:49

"След избора" на 9 юни

Кои партии и с какво присъствие ще видим в 50-то Народно събрание, кои ще са българските депутати в Европейския парламент? Първите данни за вота ще коментираме в предаването „След избора“ с политици и анализатори. Сред тях- Стоил Цицелков, Светлин Тачев, доц. Даниела Пастармаджиева. Ще чуем оценките на пловдивчани за организацията на..

публикувано на 09.06.24 в 17:28

Различен следобед с Клуб "Неделя"

В неделния ден и във времето от 16:00 до 17:00 наши гости ще бъдат д-р Борислав Чонгов и социалният психолог Емилия Крушков. Поводът да ги поканим е т.нар.  Месец на сколиозата, който ежегодно се провежда през юни в Европа и Америка, а тази година събитието ще бъде отбелязано и в България.  Инициативата има за цел да повиши информираността на..

публикувано на 09.06.24 в 15:38