Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Празник на дарителите в педиатричната клиника на УМБАЛ "Св. Георги"

Клиниката по педиатрия към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД - Пловдив организира традиционния Празник на дарителите.

Детската клиника е единството в Южна България детско болнично звено с най-високо ниво на компетентност по всички педиатрични специалности със 76-годишна история.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Повдигнаха обвинение и на директора на Смолянския театър

Директорът  на Смолянския театър Румен Бечев вече е с повдигнато обвинение, научи Радио Пловдив. Той все още не е официално задържан, а следобед ще стане ясно по-нататъшното развитие на случая.  Вчера Румен Бечев бе доведен в Пловдив за разпит по казуса със схемата, източила почти чилион лева от Разградския филхармоничен театър, а проверка на..

публикувано на 03.10.24 в 12:53

Разследват инцидент в пловдивско училище

Проверка за инцидент, предизвикан от родител в СУ „Черноризец Храбър“ , извършват полицията и Регионалното управление на образованието в Пловдив.  Инцидентът е станал във вторник. Известното до момента е, че след спречкване между две деца в училището е пристигнал родител, който е заплашил заместник-директорката. От ръководството на..

публикувано на 03.10.24 в 12:53

68-годишна жена от Стрелча е арестувана за търговия с гласове

68-годишна жена от Стрелча е задържана при полицейска акция срещу купуването на гласове. При спецоперацията на полицията в Пазарджик е претърсена къщата на жената, в която са иззети иззети множество тетрадки и флаш памет, съдържащи лични данни за лица, разпределени по населени места, адреси и избирателни секции.  Акцията е организирана след..

публикувано на 03.10.24 в 12:17

Жена пострада в пътен инцидент

40-годишна жена е откарата в болница за преглед след пътен инцидент, който стана по-рано тази сутрин на кръстовището до Аграрния университет в Пловдив.  Жената е шофирала автомобил Пежо, който се е сблъскат с камион, управляван от 50-годишен мъж. По предварителни данни шофьорът на камиона е отнел предимството на автомобила.  Алкохолните проби на..

публикувано на 03.10.24 в 10:39

Разпитват директора на Смолянския театър отново

Разпитват директора на Смолянския театър Румен Бечев отново заради схема, източила около 1 млн. лв. Той е призован да се яви повторно в полицията, но не е задържан. Няма и повдигнато обвинение. Това заявиха от пловдивската окръжна прокуратура. Припомням, че Румен Бечев беше доведен снощи в Пловдив с полиция. Това се случи след като проверка..

публикувано на 03.10.24 в 10:10