Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лудогорец представя Неделев утре

Тодор Неделев

Тодор Неделев ще бъде представен официално като футболист на Лудогорец в петък (3 март) от техническия директор Козмин Моци.

Събитието е с начален час 14:00 часа и ще се проведе на стадион "Хювефарма Арена".

Неделев бе закупен сензационно от шампионите в последния ден на трансферния прозорец. Преминаването му в Разград предизвика вълна от коментари, а утре следобед и самият той ще даде повече подробности около раздялата с „канарчетата“. 

По публикацията работи: Йордан Данчев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Минчо Пашов

Минчо Пашов - бронзовият медалист от Москва 1980

Великият ни щангист Минчо Пашов е р оден на 7.11.1961 година  в село Шишманци. Пашов извоюва бронзов медал на Олимпийските игри в Москва през 1980 година в категория до 67.5 кг. През 1980 г. и 1981 г. е световен шампион за младежи. Трикратен световен и европейски вицешампион в категория до 75 кг. На турнира "Черно море" във Варна през 1984..

публикувано на 23.06.24 в 10:43

"Локомотив" привлече украинеца Данило Полонский

"Локомотив" (Пловдив) привлече Данило Полонский от "Пирин" (Благоевград). Двата клуба постигнаха споразумение, като “орлетата” си запазиха правото да получат процент от бъдещ трансфер на играча в трети клуб. Атакуващият полузащитник е второто ново попълнение на „черно-белите“ за това лято. Той е с контракт за три години. Данило Полонский е роден на 14..

публикувано на 23.06.24 в 10:14

"Ботев" стартира контролиге с 1:0 над Берое

Ботев (Пловдив) стартира приятелските срещи в предсезонната си подготовка с победа с 1:0 над Берое, а единственото попадение реализира Емануел Уме. Двубоят се изигра на стадион „Христо Ботев“ и бе с вход свободен, като голям брой привърженици на „канарчетата“ наблюдаваха любимците си от трибуните.  „Жълто-черните“ създадоха първата по-чиста ситуация в..

публикувано на 22.06.24 в 23:04

Никола Илиев се завърна при "канарчетата"

Атакуващият полузащитник Никола Илиев се завърна в "Ботев" (Пловдив) с перманентен трансфер от италианския гранд "Интер". 20-годишният халф започна пътя си в професионалния футбол именно при "жълто-черните“. "Днес е специален ден за "Ботев" Пловдив, тъй като приветстваме Никола Илиев обратно в нашия отбор. Никола е един от най-талантливите млади..

публикувано на 22.06.24 в 17:43

"Ботев" с пето ново попълнение

22-годишният краен защитник Андрей Йорданов подписа с "Ботев" (Пловдив). За последно той игра за "Пирин" (Благоевград), а в кариерата си е бил част от "Крумовград", ЦСКА 1948, "Царско село", "Литекс" и ЦСКА. През март Йорданов получи и дебютната си повиквателна за националния отбор на България. Йорданов е петият футболист присъединил се към..

публикувано на 22.06.24 в 10:31