Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Музика, мускули и кино във „Вход свободен“

| обновено на 28.04.23 в 09:43

Петък е и разпускаме, заедно. Говорим за музика и мюзикъл с Рафи Жамакорцян. 

Кинезитерапевтът Константин Ковачев ни обяснява, как мускулите могат да ни кажат в каква форма е организмът ни?

Очаквайте и рубриките „Четем с радио Пловдив“ и „На кино“

Започваме, след новините в 13 часа.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

С жълт код и с изборите си започваме седмицата „Точно днес“

Началото на новата седмица започваме с предупреждение за жълт код за горещо време в цялата страна, но и с „горещите“ резултати от направените от нас избори. След вота 2 в 1 – какво ни очаква – ново бъдеще за България или по две от  същото? Следим последните резултати от вота за български и европейски парламент. Как премина следизборната нощ..

публикувано на 09.06.24 в 21:49

"След избора" на 9 юни

Кои партии и с какво присъствие ще видим в 50-то Народно събрание, кои ще са българските депутати в Европейския парламент? Първите данни за вота ще коментираме в предаването „След избора“ с политици и анализатори. Сред тях- Стоил Цицелков, Светлин Тачев, доц. Даниела Пастармаджиева. Ще чуем оценките на пловдивчани за организацията на..

публикувано на 09.06.24 в 17:28

Различен следобед с Клуб "Неделя"

В неделния ден и във времето от 16:00 до 17:00 наши гости ще бъдат д-р Борислав Чонгов и социалният психолог Емилия Крушков. Поводът да ги поканим е т.нар.  Месец на сколиозата, който ежегодно се провежда през юни в Европа и Америка, а тази година събитието ще бъде отбелязано и в България.  Инициативата има за цел да повиши информираността на..

публикувано на 09.06.24 в 15:38

"Вход свободен" - динамично начало на седмицата

В понеделник ви срещаме накратко с много от предстоящите за седмицата събития!  В Асеновград тази вечер ще се състои камерен концерт "Пътешествие из музикалните епохи", в който участват Благовест Георгиев - китара и струнен квартет от изявени музиканти. Повече за програмата, ни разказва китариста Благой Георгиев.  Маестро Константин Костов, представя..

публикувано на 10.06.24 в 09:30

Неделни избори с „Шейкър“

Мъдреците са казали, че само времето може да ни даде отговорите, които търсим, но ще ни ги даде, когато вече сме забравили въпросите. Тази неделя сутрин, очаквайте коментара на социалния психолог Красимир Гешев, за това как ежедневието определя желанията и решенията ни? Още за мрънкането и какво не зависи от нас, както и за някои наши..

публикувано на 08.06.24 в 16:05