Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Вход свободен в деня на усмивката

Снимка: архив

В първия ден на седмицата е нормално да сме сериозни и мобилизирани за работа, но по една случайност 2-ри октомври е международен ден едновременнно на усмивката и ненасилието. Усмивката е знак за приятелство и благоразположение към околните, когато е искрена. Днес в предаването ще бъдем изцяло посветени на хората ,  които  наосят усмивки и ги споделят  с нас, защото смеещият се човек е неспособен на насилие докато този миролюбив знак свети на лицето му.
Започваме веднага след новините в 13 часа!

БНР подкасти:

Още от категорията

"Точно днес" за новите герои и посоки

Три седмици преди края на годината ще обобщим какво донесе политическата 2023-та и какви са прогнозите за следващата.  В програма "Точно днес" събеседник по темата, със заявеното от партиите, ще е Елена Дариева , социолог от агенция Насока. След избора на нов ректор н МУ-Пловдив, следим темата и с новото ръководство в УХТ. В края на миналата седмица..

публикувано на 10.12.23 в 17:20

Магичен и щастлив Клуб „Неделя“

Днес нашето ефирно пътешествие ще бъде по-различно и необичайно, затова Ви приканваме да изберете компанията на Клуб "Неделя"! Като начало и в първия час замахваме с магическа пръчица и ви гарантираме присъствието на един от най-добрите илюзионисти у нас Стефан Сунков. Той ни отвежда в тайнствения свят на фокусите и от самия него ще разберем кои..

публикувано на 10.12.23 в 15:23

Неделно с „Шейкър“

"Нека направим тази неделя ценна!" Днес в предаването ни гостуват Мариам Гарабедян, председател на  фондация „Аракс“ и Сърпухи Каприелян от фондацията, за да ни разкажат за отбелязването на 195-тата годишнина на Арменската апостолическа църква "Сурп Кеворк" – Пловдив и за ежегодното коледно тържество, което те организират в двора на храма,..

публикувано на 09.12.23 в 16:05

"Ден след ден" на 8 декември

В Народното събрание бяха приети на първо четене промените в Конституцията, които основно са в две посоки-съдебна реформа чрез промени в ръководството на прокуратурата и формирането на Висшия съдебен съвет, както и ограничаването на президентските правомощия при назначаването на служебни правителства. По темата ще разговаряме с Иван Брегов, правен..

публикувано на 08.12.23 в 14:37

Съвременно изкуство и Коледна изложба днес във "Вход свободен"

"Следствие: без хуманност, няма изкуство" е самостоятелната изложба на съвременния артист Наталия Йорданова, която представяме днес в предаването "Вход свободен". Наталия Йорданова е интердисциплинарна визуалнa художничка, родена през 1991г. в София, България, която е базирана и работи между Амстердам и София.Изложбата й в Пловдив се открива на 09.12...

публикувано на 08.12.23 в 09:20