Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Предпразнично с „Вход свободен“

| обновено на 11.12.23 в 10:06

Новият живот започва или утре, или в понеделник

Понеделник е...

Говорим за първия коледен, самостоятелен, албум на певицата Веси Пашалиева – “Коледни вълшебства“. Албумът ще бъде представен на 16 декември, в Асеновград. Очаквайте, след 14 часа.

За предразсъдъците и следразсъдъците, разсъждаваме с колегата Жоро Пеев.

В рубриката“Брейнсторминг“, инж. Гинка Стоева разказва за  енергийния потенциал на мисълта, под формата на молитва.

Започваме, след новините в 13 часа. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

На чисто и по вода в "Ден след ден"

Пловдив се размина без разрушителни последици от интезнивните валежи, придружени на места в страната с опустошителни градушки. Прогнозата обаче е за продължаващи валежи. Готови ли са регионалните дирекции на "Борба с градушките" да реагират с изстрелването на ракети от площадките в Голям Чардак и Гелеменово.   Отговрите идват от директорите им Георги..

публикувано на 23.05.24 в 14:45

Kулинарен фестивал и химично шоу днес във "Вход свободен"

Днес във "Вход свободен" поставяме началото с един любим за пловдивичани фестивал Plovdiv Food Park Festival, който ще се проведе от 30 май до 2 юни на територията на Plovdiv Stage Park. Гергана Ангелова е човекът, с който ще се вихрим импровизираната ни ефирна кухня. С какво ще бъде овкусено тазгодишното издание на фестивала ще разберем от ня минути след..

публикувано на 23.05.24 в 09:19

На 23 май "Точно днес"

Четвъртък сутрин с темите от деня и преди Деня на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност в програма "Точно днес" до 9.30 часа питаме: Как ще се решат натрупаните от години проблеми в градския транспорт на Пловдив? Отговор на този въпрос търсим от ресорния з ам.-кмет Савина Петкова, която подготви доклад за състоянието на..

обновено на 22.05.24 в 17:03

Образование и пътна безопасност "Ден след ден"

Дни преди 24 май стана ясно, че почти половината от учениците, които сега са в училище, няма да работят това, за което са учили. Това сочи последното проучване на Института за пазарна икономика (ИПИ), оповестено днес. С още данни ще чуем автора на изследването Зорница Славова . Ученици от пазарджишка гимназия проучват историята на 27-ми..

публикувано на 22.05.24 в 14:45

За даровете на природата във "Вход свободен"

Цветна на теми и емоции сряда ви обещаваме днес във "Вход свободен"!  В традиционния спор в ефира "За и против", с колегата Дора Башакова разглеждаме темата за алтернативните методи за лечение.  За устойчивото земеделие, за новите методи на отглеждане на култури в малки количества за семейството, за алелопатията и биодинамичното земеделие, разговаряме с..

публикувано на 22.05.24 в 09:30