Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Пространство за родители" с първа среща за годината


Родителска група за взаимопомощ, подкрепа и споделяне "Пространство за родители" стартира своите безплатни онлайн срещи. 

Първата среща на групата е днес, от 14ч., а темата носи закачливото заглавие „Родителството, мисия (не)възможна“.

Заедно ще търсим отговори на конкретни въпроси, свързани с отглеждането и възпитанието на нашите деца, ще споделяме, обсъждаме и проиграваме ситуации, нови подходи и отношения с една цел – да бъдем възможно най-добрите родители на децата си!Нашата група ще функционира изцяло в онлайн пространството, а всяка последна неделя от 14 до 16 ч българско време, ще провеждаме двучасови срещи в онлайн платформа (ZOOM, Google Meet)., казва създателката на групата - психолог и фамилен терапевт Янка Василева. 

Никой не ни учи как да бъдем родители, а искаме да бъдем възможно най-добрите родители за децата си, но не винаги успяваме, и тогава започваме да си задаваме въпроси като:Какво не правя както трябва? Защо детето не ме слуша? Защо се чувствам толкова виновен/на? Не съм ли много строг родител? И още безброй въпроси всеки ден, всеки час! 

През 2024 г. „Пространство за родители“ от група за практически семинари се превръща в родителска група за взаимопомощ, подкрепа и споделяне, а психолога Янка Василева ще ни разкаже повече за това, което предстои. Чуйте в прикаченото аудио.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Загубихме голямо име! Починал е Божидар Статев!

"Небето заблестя по-ярко с още една звезда! Почивай в мир, Божидар Статев!", пише на неговия фейсбук профил. Статев е известен пловдивски спортен журналист и волейболист. Завършил е Механотехникума в Пловдив и СУ "Свети Климент Охридски" - специалност "Българска филология".  Дългогодишен състезател е на "Локомотив" (Пд) и националния отбор на България...

публикувано на 21.05.24 в 18:04

Ботев (Пловдив) се похвали с четирима юношески национали

Четирима юноши на Ботев (Пловдив) бяха повикани за националния отбор на България до 19-годишна възраст. Силните игри на Димитър Папазов, Ивайло Видев, Велиян Видолов и Димитър Диклиев не останаха незабелязани от треньора на тима Йордан Петков. Четиримата ще се включат в лагера на България U19 от 3 до 10 юни в Румъния, където националният тим ще изиграе..

публикувано на 21.05.24 в 17:54

Славия победи с 3:1 Ботев (Пловдив)

Славия победи с 3:1 у дома носителя на купата на България за 2024 година Ботев (Пловдив) в двубой от 34-ия кръг в Първа лига. Успехът на "белите" запази интригата за спечелване на седмото място в класирането, даващо право на участие в бараж за Лигата на конференциите. Славия постигна победата въпреки, че игра повече от полувреме с човек по-малко. Още..

публикувано на 21.05.24 в 09:28

БФС със солидна глоба за Локомотив

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз обяви глобите и наказанията след 33-ия кръг на efbet Лига.  ЦСКА и Локомотив Пловдив ще плащат най-големите глоби от по 4300 лева. Левски е глобен с 3300.  Решения  -  2 0 . 05 .2024 г. 33-ти кръг ППЛ С предупреждения – 25 състезатели Със спиране от състезателни   права..

публикувано на 20.05.24 в 18:05

Крумовград ще играе в ''Коматево'' и през следващия сезон

ФК Крумовград е постигнал разбирателство с ръководството на Ботев (Пловдив) и през следващия сезон отборът отново ще домакинства на базата на „канарчетата“ в квартал Коматево. „Скъпи крумовградчани, Радостни сме да ви съобщим, че през следващия състезателен сезон нашият отбор отново ще играе домакинските си срещи на спортен комплекс „Никола Щерев –..

публикувано на 20.05.24 в 17:58