Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От "Ботев" канят на дебат кандидатите за шеф на БФС

ПФК „Ботев“ отправи официална покана за дебат с основните претенденти за ново ръководство на Българския футболен съюз - Георги Градев, Георги Иванов, Михаил Касабов и Димитър Бербатов. Срещите ще се проведат в удобно за кандидатите време, между 9-и и 12-и март, в скайбоксовете на стадион "Христо Ботев".

Модератор на събитието ще бъде гласът на „жълто-черните“ Валери Станков, като дебатът ще се излъчи през медийните канали на клуба.

"Нашата цел е при пълна прозрачност и взаимно уважение да дадем възможност на всички ботевисти да се запознаят с основните тези на кандидатите, както и да получат отговори на въпроси, които касаят пряко развитието на българския футбол и в частност нашия клуб.

ПФК „Ботев“ ще вземе решение кого от кандидатите ще подкрепи на предстоящия конгрес след провеждането на публичната дискусия и на базата на получените отговори", обявиха от клуба.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Нов корпус има залата по лека атлетика на "Локомотив"

Нов двуетажен корпус към лекоатлетическата зала на стадион „Локомотив“ откриха кметът на Пловдив Костадин Димитров и районният кмет на „Тракия“ Георги Гатев. Съоръжението е оборудвано с фитнес зала, треньорски кабинети, стаи за възстановяване, съблекални, бани, санитарни възли и складови помещения.  Преди тук нямаше място, където..

публикувано на 14.06.24 в 12:55

„Алтер его” - нов дуел между Петър Краевски и Краю Петровски

В чест на „Пловдив чете“ в „Алтер его“ възобновяваме поетичните дуели между лиричното его и сатиричното алтер его в душата на водещия. Иначе казано, изкушеният от поезията Петър Краевски ще влезе в остър сблъсък с хумористичната си хипостаза Краю Петровски. До момента са проведени над 20 поетични сблъсъка и резултатът е равен. В събота ще се реши..

публикувано на 14.06.24 в 09:25

Мега дерби още в първвия кръг

Изтеглиха жребия за сезон 2024/2025 г. в efbet Лига в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“. Новината е, че първият и третият от изминалото първенство, а именно Лудогорец и ЦСКА ще се изправят един срещу друг още в първия кръг. Мачът помежду им е в Разград.  Междувременно Левски ще има софийски опонент - Локомотив в първия кръг...

публикувано на 13.06.24 в 14:55

Жребий за новия сезон в първа Лига

Жребият за сезон 2024/2025 г. в efbet Лига и Втора Лига ще се изтегли днес, 13-ти юни, от 11:00 ч. в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“. На събитието ще присъстват представители на Българския футболен съюз, на Българската професионална футболна лига, както и на клубовете от двете нива на българския професионален футбол.

публикувано на 13.06.24 в 10:03

Пламена Миткова постави нов личен рекорд

Пламена Миткова се представи силно във финална в скока на дължина при жените на Европейското първенство по лека атлетика в Рим (Италия) и постави нов личен рекорд от 6.80 метра при втория си опит. Българката се класира на седмо място и остана само на два сантиметра от шестата Аник Келин. Също така световната шампионка за девойки до 20 години от Кали..

публикувано на 13.06.24 в 10:00