Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Психоаналитично с „Вход свободен“

| обновено на 19.03.24 в 09:38

Говорим за събитието на Пловдивско лаканианско пространство, на 21-и, от 15.30 часа в НБ „Иван Вазов“ – „Трудности с ученика : случаи, въпроси, /не/ възможни решения“. Организирането на подобно събитие е провокирано от зачестилите случаи в практиката, свързани с трудностите, които родители, учители, училищни психолози и педагогически съветници срещат в работата си с учениците. Наш гост е Милена Рангелова, психоаналитично ориентиран психотерапевт и един от водещите на събитието.

Ще отидем и на пролетно хоро във Велинград.

Очаквайте и минутите ни за кино, както и рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, с Жоро Пеев.

Започваме, след новините в 13 часа. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Към новата седмица "Точно днес"

За изборните страсти за България и Европа, за здравето, за танца, за вярата - за тях ще говорим в първия ден на новата седмица. След "Осанна" и преди "Разпни го" и Възкресение за символиката на предстоящите дни ще говорим с Пламен Сивов от фондация "Покров Богородичен" с опит да деликатно да прескочим от библейския разказ към разказа нашето днес, за..

публикувано на 28.04.24 в 17:41

Цветен следобед с Клуб "Неделя"

На Цветница споделяме следобедните часове с Вас и подаряваме всяка песен от ефира на всички празнуващи днес! Бъдете здрави и благословени!  Началото на предаването поставяме с д-р Невена Микова - ветеринарен лекар и хомеопат. Навръх именния си ден тя ще ни гостува, за да представим книгата й "Хомеопатия за четириноги любимци" - първото по рода си..

публикувано на 28.04.24 в 14:58

Професор Велин Станев в „Добро утро, ден!“

В рубриката „Добро утро, ден!“ тази седмица гостува професор Велин Станев – емблематичният водещ на култовото предаване „Велин рок блок“ по Радио Пловдив, който е и ръководител на катедра "Маркетинг и Международни икономически отношения“ във Факултета по икономически и социални науки към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“= Професор..

обновено на 28.04.24 в 11:22

Цветна неделя с „Шейкър“

Заедно сме на Цветница. Честит празник! Символ на възраждането на природата и душата, на прехода от зима към лято. В християнството душата е "носителят" на действията на човека, на неговите мисли, надежди и емоции. Днес говорим с Венцислава Великова, писател и творец, за първия фестивал на нематериалното културно..

публикувано на 27.04.24 в 16:05

Хляб и култура „Ден след ден“

Пазарът, производителят или регионът определят цените на продуктите у нас преди Великден? Що е то бутиков козунак с цена от 200 лв. за килограм? Подвеждащи ли са обещанията за изключително качество на невероятни цени? Ще се намери ли политическа сила, която предизборно или следизборно да качи цената на хляба с 30%, отменяйки нулевото ДДС върху..

публикувано на 26.04.24 в 15:00