Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фестивалът Академия за родители с второ издание през май

Тази пролет и на територията на Plovdiv Stage Park, за втора поредна година ще се проведе фестивалът "Академия за родители". Датата е 18-ти май /събота/, с начален час 10:00. По думите на организатора Мариела Станулова, този ден ще се превърне в един наситен и ползотворен семеен празник, в който заедно със специалисти, организации и творчески школи всички настоящи и бъдещи родители и не на последно място баби и дядовци, ще научат нови неща, ще се забавляват и ще бъдат заедно със своите семейства. Събитието е с вход свободен, но организаторите изискват все пак  предварителна регистрация на посочения линк  https://parentacademy.bg/…/akademia-za-roditeli-plovdiv…/ , за да бъдат подготвени възможно най-добре. 

Мариела Станулова е основател на "Академия за родители" и основен организатор на фестивала. Тя бе наш гост в предаването "Вход свободен" и за аудиторията ни сподели някои от акцентите в програмата. Предвидени са практически работилници за бременни и бъдещи татковци, като оказване на първа помощ, първи грижи, бебеносене, консултиране за съня на бебето и други, лични срещи с водещи специалисти. Присътващите ще открият вдъхновение и нови идеи, за намирането на креативни решения на различни родителски предизвикателства например, както и забавни и интересни занимания - смях и творчество за цялото семейство. Още за събитието можете да разберете от самата Мариела Станулова. Разговорът ни с нея е в прикачения звуков файл. 


По публикацията работи: Станка Лазарова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Първа Аула не побра желаещите да видят Стефка и Глушков

Легендарната ни лекоатлетка и президент на БОК Стефка Костадинова и служебният министър на спорта и легенда на баскетбола Георги Глушков станаха важна част от честването на Деня на спорта в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Първа Аула в новата сграда се оказа твърде малка за тълпящите се студденти, които искаха да видят и да чуят..

публикувано на 17.05.24 в 15:09

MOVE WEEK 2024 предстои в края на май

В периода 27 май - 2 юни в Пловдив и на територията на цялата страна ще се проведе 13-о издание на Европейската седмица на движението и спорта, разпознаваемо като MOVE Wеек. Активната седмица е ежегодно събитие и част от кампанията NowWeMOVE, която има цел да промотира ползите от физическата активност и да повиши информираността относно опасностите,..

публикувано на 17.05.24 в 13:43

Шествие с Купата от стадион "Христо Ботев" до общината

Пред многохилядна публика тимът на футболен клуб „Ботев“ показа четвъртата Купа на България от балкона на Община Пловдив. Точно в 19,12 часа – годината на създаване на отбора, многобройните привърженици, събрани на площад „Стефан Стамболов“ аплодираха бурно традиционното вдигане на трофея от победителите. Пищна заря, на моменти заглушавана..

обновено на 16.05.24 в 22:22

Габриела Петрова спечели тройния скок на "Самарско знаме"

Габриела Петрова постигна най-добрия си резултат в тройния скок на открито от 3 години насам. Лекоатлетката на Локомотив  (Пловдив) победи на турнира "Самарско знаме" с 14.19 м, въпреки студеното време в Стара Загора. Възпитаничката на Атанас Атанасов регистрира четири успешни опита, всички над 14 м. Това бе своеобразно завръщане за Петрова, която е..

публикувано на 16.05.24 в 18:10

Съперниците на Ботев (Пд) за старта в Европа

Ботев Пловдив придоби право да участва във втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа, след като взе Sesame Купа на България. „Канарчетата“ ще стартират от първи предварителен кръг още на 11 юли заедно с Лудогорец, който в същия момент ще започва участието си в Шампионската лига. Пловдивчани на практика ще имат право и на една грешка, тъй..

публикувано на 16.05.24 в 18:03