Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Младеж без книжка помля тази нощ три коли в Асеновград

Младежът е шофирал ауди, а след като удря трите паркирани автомобили бяга. Малко по-късно се връща с майка си, която според публикациите в социалните мрежи била известна.  

От видео, публиковано в социалнте мрежи, се вижда, че има и полиция, а младежът е задържан.   С най-много щети е Пежо със смолянска регистрация, чиято задна част е смачкана. 

От удара колата се е блъснала в паркираните пред нея още два автомобила. Дясната част на Аудито на младежа също е смачкана. Според очевидци в колата на момчето е пътувало и момиче, което след бягството на шофьора, останало в колата. 

Катастрофата не беше включена в бюлетина на пловдивската полиция за произшествията от денонощието. По- късно от пресцентъра на МВР в Пловдив потвърдиха, че е имало такъв инцидент като уточниха, че той е станал около 03:00 ч. тази нощ. 

Младежът, предизвикал катастрофата е на 18 години и е бил без книжка. Неговата самоличност е била установена бързо след катастрофата. От полицията уточниха, че той не е употребил алкохол и наркотици. Съставен му е акт, а колата е дерегистрирана, защото момчето е неправоспособно.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Седма точка от демокартата на АгроХъб.БГ отваря врати в село Мало Конаре

Нова демоточка на Европейския цифров иновационен хъб АгроХъб.БГ в стопанството на Десислава и Иван Кабурови в пазарджишкото село Мало Конаре  се открива днес. Демоточката във фамилното стопанство на Десислава и Иван Кабурови е част от технологичната инфраструктура на ЕЦИХ АгроХъб.БГ, която се изгражда на територията на България по проект,..

обновено на 18.09.24 в 09:40

Четири автобуса възстановяват маршрутите си покрай Централна гара

От днес 4 линии на пловдивския градски транспорт възстановяват маршрутите си по западното платно на бул. „Руски“. Автобусите с номера 12, 16, 18 и 116 ще се движат в този участък по маршрутите си, съгласно Общинската транспортна схема. Връщането към обичайното трасе стана възможно след отварянето за движение на колелото на Централна гара.

публикувано на 18.09.24 в 07:57

18 септември е обявен за Ден без загинали на пътя

За девета година Европейската мрежа на службите на пътна полиция ROADPOL организира  Ден без загинали на пътя  в рамките на  Дните на безопасността на пътя  между 16 и 22 септември с мото  „Остани жив! Пази живота!“  („Stay alive and save lives“).  Тази година  18 септември  е определен за  Ден без загинали на пътя. Отново  целта е да се..

публикувано на 18.09.24 в 07:40

Мъж пострада при пожар в цех в Пазарджик

35-годишен мъж е пострадал при пожар снощи в Пазарджик. От Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" уточняват, че сигналът е подаден минути преди 20.00 ч. снощи. Горял е  цех за преработка на тонер касети, намиращ се в гр. Пазарджик. Пожарът е ликвидиран от 3 екипа на пожарната в Пазарджик с общо 8 служители.

публикувано на 18.09.24 в 07:36

Голяма токова авария нарушава водоподаването в Пловдив

Електрическа авария на помпена станция "Юг" е  причината тази вечер няколко района в Пловдив да останат без вода, обясниха от   ВиК.   По сигнали в социалните мрежи, засегнати пряко са  районите "Централен", "Западен" и "Южен".   Голяма част от града е с нарушено водоподаване заради токов удар от съоръжене на EVN.  Аварийни екипи работят за..

публикувано на 17.09.24 в 20:38