Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Безплатен диспут за приоритетите на 51 НС по Радио Пловдив

| обновено на 30.09.24 в 10:36

На 03 октомври,  четвъртък, по Радио Пловдив ще се проведе безплатен диспут  от предизборната кампания за предсрочните избори за 51 Народно събрание на 27 октомври.

Началото на диспута е след новините в 10 часа, а темата е: Предизвикателства, управленски приоритети и политики в 51 НС. България по пътя на успеха - стабилност и развитие.

В него ще участват представители на шест политически партии и коалиции, които имат регистрирани кандидат-депутатски листи за парламентарния вот. Участието в диспута е по жребий, изтеглен в 16-та Районна избирателна комисия. 

Водещ ще е Антония Попова.


По публикацията работи: Марин Данев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Участниците в безплатния предизборен диспут по Радио Пловдив

Безплатен диспут за приоритетите в 51 НС по Радио Пловдив

В Радио Пловдив се проведе безплатният диспут от кампанията за избор на народни представители за 51 НС на 27 октомври. В него заявиха участие шест  партии и коалиции, регистрирали свои листи с кандидати за депутати, но се явиха петима кандидат- депутати от Пловдив град и Пловдив област.  Съгласно Споразумението с БНР, участниците бяха разполагаха с по..

публикувано на 03.10.24 в 11:11

МВР откри горещ телефон за сигнали за изборни нарушения

В Министерството на вътрешните работи от началото на предизборната кампания е открита денонощно телефонна линия - 02 90 112 98.  На нея, както и на имейл  izbori@mvr.bg , се приемат сигнали за нередности в изборния процес.  В  ОДМВР – Пловдив сигнали могат да се подават и на телефон 032 932248.   Осигурената допълнителна възможност е..

публикувано на 30.09.24 в 10:35

Стартира кампанията за поредните предсрочни избори

Днес започна официалната предизборна кампания за предсрочните парламентарни избори, насрочени за 27 октомври. 19 партии, 9 коалиции и няколко независими кандидати за депутати се включват в официалната предизборна кампания. Правилата за провеждането ѝ остават без промяна. Основните са, че тя се води на български език и включва предизборни събития и..

публикувано на 27.09.24 в 10:28

Битката в деня на изборите ще е за второто място

Ако изборите са днес, седем ще са сигурните участници в следващия парламент. Това показва социологическо проучване на изследователски център "Тренд", по поръчка на "24 часа". Лидерското място е за ГЕРБ-СДС с близо 25 %. За второто място битката е между "Възраждане" и "Продължаваме промяната" – "Демократична България", съответно с 15,6 % и 15,1 %...

публикувано на 27.09.24 в 09:48

И двете фракции на ДПС ще бъдат представени в 51 НС

7 партии биха влезли в новия парламент ако изборите бяха днес, сочи проучване на агенция "Алфа рисърч". И двете крила в разцепилото се ДПС ще бъдат представени в 51-вото Народно събрание, като хората около Ахмед Доган ще са с почти два процента преднина пред тези около Делян Пеевски. Според социолозите първи ще са ГЕРБ с близо 24% от гласовете на..

публикувано на 26.09.24 в 13:46