12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

 УМБАЛ

Ани Стоянова: Държавата да реши проблема с ИСУЛ кардинално, рискуваме животи на деца

Днес родители на деца с онкохематологични заболявания излизат на протест пред здравното министерство с искане за смяна на ръководството на болница ИСУЛ заради неглижиране и проявена неморална и нехуманна политика на управление на Клиниката по..

публикувано на 20.11.23 в 14:37
Даниел Вълчев

Проф. Даниел Вълчев: В СОС пак ще се получи някаква сглобка, но това ще е нетрайно и непочтено

" Тези избори протекоха не като състезание на програми, а преимуществено преминаха в това да плашим и разгневяваме хората по възможно най-елементарния начин ".  Това коментира пред БНР проф. Даниел Вълчев, декан на Юридическия факултет на Софийския..

публикувано на 20.11.23 в 14:17
Деян Николов

Деян Николов: Ситуацията в СОС ще се развърже с договорка Петков - Борисов

Когато се случат договорки на високо ниво, ГЕРБ ще получат инструкции какво да направят и ситуацията в СОС ще се развърже . Очаквам сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ. Това мнение изказа пред БНР Деян Николов, общински съветник от "Възраждане", и коментира:..

публикувано на 20.11.23 в 13:56

Георги Георгиев: Нищо по-лошо и по-опасно няма за София от плаващи мнозинства в СОС

Нищо по-лошо и по-опасно няма за София от плаващите мнозинства , за които говорят и Борис Бонев, и Васил Терзиев. Това каза пред БНР Георги Георгиев, общински съветник от ГЕРБ в Столичния общински съвет, бивш председател на СОС.  Според него..

публикувано на 20.11.23 в 13:27
Илюстративна снимка

Капитан Мартин Иванов: На кораба не е имало въоръжена охрана

Капитанът и първият помощник-капитан на отвлечения от йеменски хуси кораб "Галакси лидер" в Червено море са българи . По непотвърдена информация капитанът е 38-годишният Любомир Чанев от петричкото село Кавракирово. Вторият българин е 39-годишният..

публикувано на 20.11.23 в 13:14
Пламен Димитров

КНСБ: В бюджета за 2024 г. да бъдат заложени още 700 млн. лв. за заплати в различни сектори

КНСБ настоява в бюджета за 2024 г. да бъдат заложени допълнителни 700 милиона лева за заплати в различни сектори. Президентът на синдиката Пламен Димитров уточни, че става въпрос за възнагражденията в транспорта, земеделието, висшето..

публикувано на 20.11.23 в 13:00
Кметът на Ловеч Страцимир Петков (на преден план)

Община Ловеч има неразплатени фактури за над 5,2 млн. лева

Община Ловеч има неразплатени фактури за над 5,2 милиона лева, а по сметката й има налични едва 250 хиляди лева. Това съобщи на  първата си пресконференция новият кмет Страцимир Петков, която той даде на един от проблемните обекти в града,..

публикувано на 18.11.23 в 09:38

Над 20 жалби в съда в Добрич след местните избори

Над 20 са подадените до Административния съд Добрич жалби във връзка с проведените местни избори. Повечето от тях са срещу решения на Общинските избирателни комисии за избор на общински съветници. По повод подадена жалба от Местната коалиция "Българска..

обновено на 16.11.23 в 15:16
Петър Чолаков

Петър Чолаков: Не очаквам падане на правителството, това е демонстрация на сила от страна на ГЕРБ и ДПС

Ако сглобката претърпи някакъв крах, той няма да дойде отвън – от тези кремълски сили, за които говори Пеевски.  Това заяви пред БНР политологът доц. Петър Чолаков.  "Вътре ще има имплозия. Истинската драма е между партньорите". Ситуацията в..

публикувано на 16.11.23 в 15:00
Стефан Янев

Стефан Янев за дерогацията: Интересът на гражданите е в крайния петролен продукт

В предаването "12+3" се акцентира върху темата за втория стрес тест за кабинета "Денков", този път с вот на недоверие, свързан с въпросите за Националната сигурност и отбрана.  Премиерът Денков прие предизвикателството и свика извънредно..

обновено на 16.11.23 в 14:01